כמה שאלות

AdiGoldman

New member
כמה שאלות

1. טוב, דבר ראשון, אבקש את הערכתכם כמה יעלה לשכור דירת חדר וחצי בחיפה. 2. האם לידיעתכם ומנסיונכם, יש מצב להתמקחות בנוגע למחיר הדירה? 3. אני עוברת באוקטובר, האם לדעתכם כדאי כבר לחפש עכשיו או לחכות עוד קצת שהמחירים ירדו (בגלל שכרגע המחירים יחסית גבוהים עקס סטודנטים שמחפשים דירות)

tenen

New member
בנוגע למחיר אני לא יודע...

אבל בקשר לסעיף השלישי אין שום חשיבות לדעתי לחודש שבו את שוכרת דירה מכיוון שאנשים חותמים לשנה ואם היה ביקוש גבוהה יותר בחודשים מסויימים גם ההיצא באותם חודשים יהיה גבוהה יותר כי כל הדירות של מי ששכר שנה לפני יתפנו

chenchi

New member
באיזה איזור בחיפה?

זה נע בין 200 בהדר ובת גלים 250 בנווה שאנן ורמז ו-300 ומעלה בדניה, מרכז כרמל וכו' הערכה מאוד גסה, אבל ממקורות די מוסמכים (חברים שלי שעוברים ומחפשים עכשיו). יש מצב שהשוק מוצף כרגע ולכן התמקחות היא פחות לטובתך, אבל מצד שני ההיצע יותר גדול, חוץ מזה בחיפה השוק די חלש גם בתקופה הזאת (לעומת תל אביב שבה אנשים "רצים לדירה" כל אוגוסט)

AdiGoldman

New member
too good to be true

טוב מה לעשות כל כך אין לי כסף והלוואי שהיה לי בשביל זה. התביישתי חח אז חברה שלי התקשרה במקומי בנוגע לדירה שמצאתי. הדירה ביי דה ווי, היא בנווה שאנן. במיקום מצוין. ובכלל מאד רציתי לגור בשכונה וזה גם רחוב מצוין. היא היתה חדשה לגמרי, רהיטים חדישים. הבעלים הלך להביא גם ארון ומיטה בקרוב, מרוהטת כאילו, קומפלט כמו שהבנתי (אמנם דוד חשמלי אבל חפיף.. ויש שעון שבת חח ) השכר דירה כולל ארנונה ומים אבל... השכר דירה הוא 300$..... ואיייייייייייייייין לי 300 דולר....

chenchi

New member
אולי תשקלי אזור אחר?

אני מאוד אוהבת את הדר עליון, או רמות רמז? ידיד שלי מצא ב-250 ברמז שני חדרים.

AdiGoldman

New member
הדר עליון

רחוק לי מדי... מה גם ששם הבתים הזולים נם בתים כאלה בד"כ במקומות חשוכים כאלה שאני מפחדת שיפרצו או שחס וחלילה יקראו שם דברים נוראים וברמות רמז הלוואי, אבל הרוב שאני מוצאת זה שוב, דברים של 250-300 דולר ואין לי את הכסך הה. בתכלס אין לי כסך לשום דבר, עדיף כבר שאני לא יסתכל..

chenchi

New member
אז מה האופציות שלך?

דירת שותפים? לגור בבית? מעונות? לא ממש הבנתי למה את מחפשת אם אין לך את הכסף לעבור?

AdiGoldman

New member
חחח אין הרבה

אין לי בעיה, שותפים..לבד... אני חושבתש אני לא יכולה במעונות (מכיוון שאני לא סטודנטית). אני מחפשת את הדירה הכי זולה שאפשר (אבל על גבול זה שלא תהיה במקום שאני מפחדת מנזק, כמו בעיר התחתית למשל) כדי שאני לא יצטרך לחיות ברחוב...

khrui3

New member
ראיתי שמפרסמים גם דירות ב130$ בנשר

אם יש לך אוטו, הייתי ממליצה לך לחפש גם בנשר, כי לפעמים אפשר למצוא שם דברים בזול. חוץ מזה, אני מצרפת קישור ללוח דירות של סטודנטים. אולי יש שם משהו שיתאים לך בהצלחה

למעלה