כמה שאלות....!

Chandler Bing

New member
כמה שאלות....!

1- האם יש לעונה עונה 3? זתומרת אם תהיה בהמשך?? 2- נראה לכם שאחריי שעונה 1 בשבתות תיגמר ישימו את עונה בשידורים חוזרים??? (אגב, עונה 1 בשבתות נגמרת עוד 3 פרקים) ודבר שלישי יש לי הפתעה בשביל כולכם!! תיכנסו לאתר של ג'ואן מארקדיה אצל sony pictures ותוכלו להוריד שולחן עבודה מיוחד מאוד של ג'ואן אינטרקטיבי עם הורדות ישירות אל שולחן העבודה שלכם.!!!

Chandler Bing

New member
קישור למה שאמרתי הנ"ל!!

אני יסביר שוב מה זה... זה כמו desktop active שזה שולחן עבודה שאתה יכול להחליף את הטפטים שלך כול שניה שאתה רוצה , לדעת מידע על הכוכבים, ירדו לך כול מיני דברים ישיריות ל"menu" שיהיה על שולחן העבודה שלך.. ודה ממש מגניב!!!!! שמתי קישור לזה... וגם תמונה של הדבר הזה... >>>>> תהנו!! כמוני....!!

S h a y 9 9 9

New member
האמת שאלו 2 שאלות טובות מאוד

כרגע עוד לא ברור, למרות שאף אחד לא מדבר על ביטול הסידרה ולכן סביר להניח שתהייה עונה 3. לגבי שבתות נחייה ונראה

Chandler Bing

New member
תדוה על התשובה!! מישהו הוריד את מה

שנתתי??? מישהו משתמש בו???? אני כן מששתמש!!! צריכים לרדת עידכונים וחדשות אוטומטית לשם!!! איזה מגניב...... ובימים אלו, ג'ואן משודרת בחו"ל????

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo140.gif

לא בחו"ל העונה השנייה הסתיימה... וכן אנ הורדתיי את מה שנתת אחלה של דבררר

Chandler Bing

New member
אני מחקתי אותו...!!

אני מת על ג'ואן ואני מזה מת על הדבר הזה אבל זה מאט לי תמחשב!! וממילא המחשב שלי איטי כמו לאיודע מה!! אבל לא משנה.....!! אני שמח שלפחות למישהו אחר יש את זה... לכם!!

ניראה לי שישדרו את העונה

החדשה של מרוץ לאתמול!!!בשבת בימקום ג'ואן מארקדיה ניראה לי...

אני רק אומרת אני לא קובעת את לוח

השידורים.ואני אומרת שניראה לי שישדרו את העונה השנייה של מרוץ לאתמול...

למעלה