כמה שאלות

Avazo

New member
כמה שאלות

לפני כמה זמן הייתה בערוץ 8 תכנית שקראו לה הפיצוציה. השיר קיטש היה בפתיחה, ההוא שהיה כל הזמן בתכנית שר את השיר 'צינורות'(ככה ראיתי בקליפ) ובאחד הפרקים, אם מישהו זוכר, כשאחת הדמויות(דובי?) אמרה "ממנטו מורי" השמיעו ברקע קטע מאיזה שיר "זה משחק, זה משחק מתוכנן היטב" שעכשיו נפל לי האסימון כששמעתי את צינורות שזה אותו שיר(אבל אני לא בטוח). בכל אופן בתוכנית זאת הייתה גרסה אחרת, לא שקטה. בקיצור, מה הקשר בין התכנית ללהקה ואיך קוראים לשיר הנ"ל ומאיזה דיסק זה?

כמה תשובות

גבריאל בלחסן (זה ששר את 'בתוך הצינורות') משתתף בפיצוחייה. השיר ששמעת הוא 'כדור הרגעה בדבש', שאכן מתחיל בשורות שמופיעות גם ב'בתוך הצינורות': "זה משחק, משחק מתוכנן היטב שלא כמו בחלומות אתה צריך לנוע ומהר מאש הצלפים מאש המחשבות..." השיר הזה מופיע באלבום הסולו של גבריאל 'השנים היפות של גבריאל', שאמור לצאת ממש בקרוב מחדש (וכמה שיותר קרוב, יותר טוב).

A n n a b e l

New member
כל הזמן אומרים לי,

"ממש בקרוב, ממש בקרוב.." אלה רוצה את האלבום עכשיו!!!

ממה שהבנתי...

הוא ירד להדפסה בתחילת אפריל... הייתי אומרת שעכשיו אני מאמינה שזה באמת בקרוב, אבל מי יודע...
אני מקווה לפחות שזה באמת בקרוב, גם אני רוצה את האלבום עכשיו (ואם אפשר אז גם את האלבום החדש של שלום גד, תודה).

Avazo

New member
לא הבנתי

את השיר הזה שר גבריאל בלחסן? נשמע לי ממש מוזר, כי הקול היה ממש דומה לסולן של אלג'יר..

למעלה