כמה שאלות

מצב
הנושא נעול.

kill tslil

New member
כמה שאלות

כמה שאלות
אני חיילת משוחררת ואני מתכוונת ללמוד אדריכלות. 1. יש צורך לעשות מכינה לפני לימודים? איפה אתם ממליצים? 2. תעודת אדריכלות של איזו אוניברסיטה יותר נחשבת? טכניון או ת"א? 3. הבנתי שבויצו מקבלים גם תעודת הוראה, האם זה עדיף?הקף החומר באדריכלות הוא אותו דבר? 4. חיפשתי כבר בדפים האחרונים שלהפורום ולא מצאתי יותר מדי חומר על לימודים אז אשמח אם לא תפנו אותי אחורה.. תודה

והתשובות

כמה שאלות
אני חיילת משוחררת ואני מתכוונת ללמוד אדריכלות. 1. יש צורך לעשות מכינה לפני לימודים? איפה אתם ממליצים? 2. תעודת אדריכלות של איזו אוניברסיטה יותר נחשבת? טכניון או ת"א? 3. הבנתי שבויצו מקבלים גם תעודת הוראה, האם זה עדיף?הקף החומר באדריכלות הוא אותו דבר? 4. חיפשתי כבר בדפים האחרונים שלהפורום ולא מצאתי יותר מדי חומר על לימודים אז אשמח אם לא תפנו אותי אחורה.. תודה
והתשובות
מכינה לפני הלימודים... ממש לא מוכרחים. בבתי הספר לאדריכלות מזהים "תיקי עבודות" מהמכינות ולוקחים את זה בחשבון. רק לאלה שמאד רוצים ולא בטוחים בעצמם. "היוקרה" היא בעיני המתבונן. אישית נראה לי בזבוז אנרגיה לחינם. תעודת הוראה? אני אישית מלמד כבר הרבה שנים בלי. לא נראה לי עקרוני. ראי את מה שכתבתי בשירשור סמוך "לימודים"

doram44

New member
ניסיון הפוך..

והתשובות
מכינה לפני הלימודים... ממש לא מוכרחים. בבתי הספר לאדריכלות מזהים "תיקי עבודות" מהמכינות ולוקחים את זה בחשבון. רק לאלה שמאד רוצים ולא בטוחים בעצמם. "היוקרה" היא בעיני המתבונן. אישית נראה לי בזבוז אנרגיה לחינם. תעודת הוראה? אני אישית מלמד כבר הרבה שנים בלי. לא נראה לי עקרוני. ראי את מה שכתבתי בשירשור סמוך "לימודים"
ניסיון הפוך..
אני הלכתי ללמוד בסמינר לאומנות אחרי התואר הראשון BFA ותוך כדי לימודי MFA שלי.. ההרגשה שלי היתה שהיה צורך בתגבור לימודי האומנות המעשיים. מאוד נהניתי מהלימודים במידרשה ואפילו נהניתי מלימודי ההוראה מה שלא כול כך רגיל.. מאחר והייתי מדריכה בצבא וגם שני הורי מורים כנראה שהיתה לי משיכה לחינוך והוראה בתוכי.. מהרגע שסיימתי את הלימודים במיכללה התפרנסתי מהוראה קיום תעודת הגמר שלי אפשר לי להרויח יותר וגם להתמקצע בבניית תוכניות לימודים שונות . אני מאוד נהנית ללמד היום זו עיקר העבודה שלי.. בשנה שעברה נסעתי ללמד באנגליה הביטחון שלי ביכולת ההוראה בהחלט מחזק את הפרזנטאציות שלי ואת התיקשורת ביני לתלמידים. לדעתי נסיון וידע איך ללמד חומר רלוונטי מאפשר להכין את הכיתה ברמה גבוהה יותר..

מצב
הנושא נעול.
למעלה