כמה שאלות:

KaRnAf ReShAtOt

New member
כמה שאלות:

שלום לכולם. אני שיחקתי בצ'מפיונשיפ מנג'ר 2001-2002 ומאז לא היה לי מושג האם ואילו משחקים נוספים, מהסדרה או דומים לסדרה, יצאו. הבנתי שכבר יש שתי חברות שמייצרות משחקים מהסוג הזה. אנא ספרו לי על שתיהן. אני גם מחפש משחק בדיוק מאותה הסדרה של 2001-2002, אבל של 2005. האם הוא כבר יצא? ובכלל, אילו משחקים מהסוג הזה היו מאז? האם היו ב-2003? ב-2004? מחכה לתשובות. תודה.

Big Joni1

New member
לפי מה שאני יודע...

היה צ'מפיונשיפ מנג'ר 4 של שתי החברות ביחד ואז הן התפלגו ויש FM שזה פוטבול מנג'ר 2004-2005 ויש CM שזה מקביל לזה תוריד\תקנה FM... הכי טוב! ג'ון

G 2

New member
../images/Emo156.gif

עד לעונת 03-04 המשיכה סדרת המשחקים שאתה מכיר, championship manager. לאחר מכן, איידוס (המפיצים) וספורטס אינטרקטיב (המפתחים של המשחק) התפצלו והוכרז ששניהם בנפרד יוציאו משחקי מנג'ר שונים לעונת 04-05. (איידוס עם המפתחים ביוטיפול גיים, ס"א עם המפיצים סגה). לאיידוס יש זכויות על השם צ'מפיונשיפ מנג'ר, ובשבועות האחרונים הם הוציאו את המשחק שלהם, צ'מפיונשיפ מנג'ר 5 (04-05). לקראת סוף 2004, SI ו סגה הוציאו את המשחק שלהם, Football Manager 2005. לדעת רבים, כולל אותי, ה FM2005 של ספורטס אינטרקטיב הרבה הרבה הרבה יותר טוב, וזה גם מבוסס על אותו משחק שאתה שיחקת (SI פיתחו את אותו משחק). אז למרות שהשם CM מוכר לך, כדאי ללכת על FM. איידוס דחו את תאריך היציאה של המשחק שלהם כדאי להבטיח משחק מעולה, אבל זה לא כל כך עזר להם.

KaRnAf ReShAtOt

New member
אז אתה אומר שה-FM2005 יותר דומה

למשחקים מהסדרה הישנה, זו שאני דיברתי עליה? מה ההבדלים בין שני המשחקים? האם שניהם גם הגיעו לישראל? אם כן, האם אתה יודע איפה אפשר להשיגם וכמה זה אמור לעלות? תודה רבה.

G 2

New member
אולי מישהו אחר יוכל לענות על זה

שיחקתי בדיוק 5 דקות ב CM החדש, אז אני לא יכול להגיד כל כך מה ההבדלים. ה FM2005 מבוסס על המשחק שאתה מכיר, והוא הגיע לישראל. אני לא בטוח לגבי איפה אפשר לקנות ובכמה, היה פה מישהו לפני כמה ימים שאמר שהוא קנה את זה ב 210 ש"ח, בטח בכל חנות שמוכרת משחקי מחשב.

KaRnAf ReShAtOt

New member
אנשים-אני צריך חוות דעת נוספות

מה ההבדלים בין FM2005 ו-CM2005 ומה יותר טוב?

shlomi 123

New member
FM2005 יותר טוב בכמה רמות

אין הרבה הבדלים ההבדלים קטנים מאוד...

למעלה