כמה שאלות :)

hadar 67

New member
כמה שאלות :)

אני רואה הרבה תוכניות ריאלטי של מאץ' מייקינד - הרווק, בחור עם אופי, וכו'.. 1. היו זוגות שבאמת נשארים עד היום ביחד? 2. אני יודעת אמבר ורוב מהישרדות 9 עומדים להתחתן (או שהתחתנו כבר?
) אתם יודעים פרטים על זה? תודה לעונים!
נ.ב - סורי שפתחתי שירשור, לא היה לאיפה לשרשר...

amitooshacham

New member
תשובות

1. השניים היחידים שאני זוכר אלה טריסטה וריאן מ"הרווקה", ואמבר ורוב מהישרדות 8. 2. איזה פרטים את רוצה לדעת? הם עוד לא התחתנו.. זה כל מה שאני יודע.

hadar 67

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

בקשר לפרטים של החתונה של אמבר ורוב אין לי משהו מסוים, אם יהיו לך פרטים אז אני אשמח אם תוכל לפרסם עליהם
שוב, תודה רבה!!

LuNaTiC

New member
ומה לגבי אדם וסאמנתה?

מישהו יודע? אוף, רייצ'ל הייתה באמת חמודה...

keeeren

New member
שאלה לגבי בחור עם אופי עונה שלישית!

תגידו אתם יודעים אם אדם וסמנתה (לא?) נשארו ביחד? או שהם הלכו בעקבות כל השאר ונפרדו אחרי כמה ימים?... תודה מראש וסליחה אם כבר שאלו לא ראיתי...

מצטרף לשאלה

דרך אגב.. הוא עשה בדיוק מה שעשו לו והוא הרגיש רע עם זה.. מסריח..

n l m

New member
אני לא חושב

נראה לי שפתאום העריכה החליטה להוציא את רייצ'ל כמושלמת ואת סמנת'ה כשטחית לקרת הסוף כדיי שהם יצליחו להעביר את המסר הקבוע שבסופו של דבר השטחיות תמיד תנצח, לפי דעתי כאן זה לא הדבר ואני אישית דווקא חיבבתי יותר את סמנת'ה מאשר את רייצ'ל דווקא אם הוא היה בוחר ברייצ'ל זה היה אומר שהוא שיטחי ורק רוצה שיאהבו אותו

cooky22

New member
אם באמת כל התוכנית הזאת מבויימת

כמו שכתבו פה ,אז זה באמת לא מתפיע כל החוסר היגיון שם

n l m

New member
אני לא חושב

שהבחורות לא אמיתיות או הרווק אני חושב שהם אנשים אמיתיים ולא שחקנים אבל ההפקה מתעסקת עם העריכה כדיי להעביר מסר וזה כל כך ברור וכל עוד הם רק עורכים ולא מתערבים זה בסדר אבל בפרק הזה הם הגזימו "הטוויסט ההורים של אדם חושבים אחרת" כן בטח הריי זה ברור שהם דברו איתה לפניי אמרו לה שאדם מעוניין בסמנת'ה וכדאיי להוסיף עניין לתכנית כל כך ברור

christina20

New member
מבויים מבויים בריבוע...

אני לא יודעת מה עם העונה האחרונה, אבל AVERAGE JOE HAWAII מבויים מאוד

n l m

New member
הנה התשובה

http://people.aol.com/people/articles/0,19736,640380,00.html

adi007

New member
נצל"ש- לצופי הברבור 2 למיניהם..

היום הפרק יהיה ב-19:15 ולא ב-22:00 ואם כבר אני מנצל"שת, המתמודד היום ביס וויקנד בשעה 22:00. ולפני זה רוקי ב-20:00. מה עשו מזה... סה"כ סילבסטר סטאלון!!

בהחלט...

ראיתי עכשיו את הפרק... ממש נחמד (חוץ מהמכות... אוווווץ'..) היה לי עצוב שפיטר היה צריך ללכת (הבת שלו כזאת מותק)!

JTיXל

New member
מישהו אולי יודע....

מה האתר הרשמי של בחור עם אופי הוואי?!

QAF Fan Block

New member
אמבר ורוב מאורסים עדיין אבל הם

משתתפים במירוץ למיליון 7 שמשודר עכשיו בארה"ב... הרוב הזה והתחבולות שלו....פשוט מדהים! :)

למעלה