כמה שאלות

תהילה ה

New member
כמה שאלות

קרן שלי בת שבועיים וחצי. יונקת מלא. רציתי לשאול כמה זמן היא אמורה לאכול בארוחה אחת. קרן מתעוררת, מבקשת אוכל, מוצצת כמה מציצות ונרדמת. אחרי חצי שעה מתעוררת שוב וחוזר חלילה. (כשהיא נרדמת אני מנסה להעיר אותה ולא מצליחה בשום אופן!) האם זה נורמלי? כיצד אפשר לשנות זאת? זה הורג לי את כל הלילות (וגם את הימים.) דבר נוסף: האם לתת לה מצד אחד כל ארוחה או להחליף לה צד באמצע? איך אפשר לדעת אם יש לה מספיק חלב? תודה רבה!

1טלטלים

New member
מזל טוב!

ועכשיו לעבודה ,לפני הכל הייתי רוצה לדעת את משקל של קרן:לידה,יציאה מביה"ח,עכשיו,כמה טיטולים רטובים/צואים יש לה ביממה,כמה פעמים היא יונקת ביממה,אם היא רגוע בין הנקה להנקה?איך התפיסה שלה על השד,האם את סובלת מפצעים וגודש ? בינתיים,אצרף תמונה של תפיסה נכונה ,נסי לעבוד על זה ולראות מה קורה. ועוד תמונות ברצף על מנת להראות את התהליך של הצמדה נכונה לשד ,נסי עלקוב אחריו ולבצע.תמשיכי להציע לה את שני הצדדים בכל הנקה,באופן כזה היא יונקת מצד אחד וכאשר מפסיקה מיוזמתה(את לא מנתקת אותה),עלי אותה לגראעפס(אגב זה תרגיל טוב למקרה שהיא נרדמה),ניתן גם להחליף טיטול שלה ואז להציע לה צד שני.הקפידי על כך. מחכה בקוצר רוח לעדכון ממך,חשוב לי לדעת המשקלים שלה ואיך הנקה מתנהלת. אמא של טל

תהילה ה

New member
תודה על ההתיחסות, הנה התשובות

קרן נולדה 3.5 השתחררה מבית חולים 3.3 ועכשיו היא 4.1 היא יונקת בערך 7-8 פעמים ביום. בכל פעם אני מחליפה לה טיטול, בערך חמש מתוכם גם צואים והשאר רק רטובים. בין ההנקות היא רגועה מאד.אבל בלילה היא לפעמים בוכה. (לא בקול ולא הרבה זמן.) אני חושבת שהיא תופסת נכון. אני לא סובלת מהתופעות שהזכרת. תודה רבה

1טלטלים

New member
תודה

נראה שקרו חזרה למשקל הלידה שלה ואף הוסיפה עליו,היא גם עלתה כל שבוע כ200 ג"ר וספירת טיטולים צואים/רטובים נראית טובה.גילה מתאים לקפיצת גדילה בה תינוק רוצה לינוק לעתים קרובות ואם אמורה לתת לו לאפשר זאת בחופשיות,ז.א להניק לפי דרישה שלו גם אם זה קורה אחרי שעה.קשה לראות דברים דרך מחשב,יש לך אפשרות לדבר עם יועצת הנקה מוסמכת או להיפגש איתה על מנת לאמת את נכונות התפיסה(לעתים גם תפיסה לא נכונה אינה כואבת). בינתיים המשיכי להניק משני הצדדים ולהיצמד לדרישה שלה.בכי זה סימן מאוחר לרעב,נסי לזהות סימני רעב שקודמים לבכי:תינוק ער,מחפש לינוק(חיפוש אחר שד(מסובב את ראשו מצד לצד),מוצץ את אצבעותיו,תנועות מוגברות(גוף)...נסי לעלות את מס' ההנקות ביום לפחות ל 12 ותראי מה קורה. תעדכני בהקדם ועוד צייני היכן את גרה שנוכל להפנות אותך ליועצת הנקה הקרובה אלייך. מחכה לתגובה, אמא של טל

למעלה