איך מעבירים שירים מהמחשב לנגן (לאו דווקא באייפוד)? האם צריך לנתק את החיבור של האינטרנט ל-USB ואז להכניס את הנגן? איך אני יודעת איזה USB יש לי במחשב? 1.1 או 2? (יש לי windows 98 ופנטיום 3).
שאלות מאוד כלליות וקשה לענות בלי פרטים אב לאנסה. 1. יש נגנים שפשוט גוררים את השירים לנגן (הוא מופיע ככונן במחשב שלי) ויש נגנים כמו IPOD שצריך תוכנה לסנכרן (למשל ל IPOD יש את ITUNES או תוסף ל WINAMPO ועוד מלא תוכנות אחרות) 2. צריך USB - אם אין לך USB פנוי - אז תפנה אם יש לך אז לא צריך - במקסימום תקנה מפצל USB. 3. לפנטיום 3 רוב הסיכויים (99%) שיש לך USB 1.1 בשביל לבדו אתה צריך את הדגם של הלוח אם שלך...
כלומר - ל USB 1.1 יש מהירות תאורטית נמוכה מ USB 2 אבל מהירות תאורטית היא תאורטית בלבד וצריך לבדוק מהירות ספציפית של מכשיר ספציפי, בנוסף לכך שהשאלה שלך היא לא רלוונטית כי המהירות היא פונקציה של גודל השירים ולומר 20 שירים זה לא אומר כלום - כי השירים יכולים היות מקודדים ב 64kb ואז הם קטנים או ב 320kb ואז הם פי 6 יותר גדולים. חוץ מזה שאתה יכול פשוט לקנות כרטיס USB2 או FIREWIRE זה עולה בערך 140-200 ש"ח ואז יש לך מהירות גבוה ואתה רגוע.