כמה שאלות

elad2002

New member
כמה שאלות

1)מה הקטע עם החיבור פיירווייר? למה לא להעביר שירים דרך כבל יו אס בי פשוט? מה הוא נותן החיבור הזה? .. 2)לחבר שלי יש אי פוד 20 גי'גה, ורצינו להעלות אליו עוד שירים מהמחשב שלי בנוסף לשירים שיש אצלו, התקנו את איטיונז ועוד תוכנה של האי פוד דרך הדיסקים שהוא קיבל על השם שלו ועם הסיריאל שלו, וכשניסינו להעביר שירים קיבלנו הודעה שאומרת שבגלל שהועלו שירים לאי פוד כבר ממחשב אחר אז הדרך היחידה להעלות את השירים מהמחשב שלי זה להחליף את כל הספריה של האי פוד שלו כלומר למחוק לו את כל השירים ולהחליף בשירים שלי. בכל אופן אני אמור לקבל בקרוב אי פוד 40 ג'יגה והשירים שלי מחולקים על שני מחשבים ואם אפשר להעלות שירים רק ממחשב אחד זה יהיה די בעייתי, מה גם שזה לא נשמע לי כל כך הגיוני. באמת אפשר להעלות שירים לאי פוד רק ממחשב אחד?..

אפשר מכמה מחשבים

שום בעיה. כדי למנוע את ההודעה הזו צריך לכוון את האי טיונז לסינכרון ידני ולא אוטומטי של השירים, זה הכל מאותו רגע, בכל פעם שתחבר את הפוד למחשב חדש, הוכנה תגיד לו יפה שלום, תשאל אותך שאלות, אבל גם תאפשר לך להעביר אליו כל מה שאתה רוצה

elad2002

New member
המממ

איך אני מכוון אותו לסינכרון ידני?.. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי אפשרות כזאת....

באיי טיונז, בתפריט "עריכה" edit

יש "העדפות" ושם אחת הלשוניות היא "אי פוד" כשהפוד מחובר יש אפשרות להגדיר סינכרון ידני או אוטומטי התוכנה גם שואלת אותך את זה בכל פעם שאתה מתקין אותה, כך שלא צריכה להיות בעיה עם מחשב שני או שלישי או רביעי... פשוט בחר באפשרות הזו במהלך ההתקנה. הסינכרון הידני גם מונע מחיקת שירים מהפוד, אם רוקנת את ספריית האיי טיונז מסיבה כלשהי - אחרי הכל לא כולנו רוצים את כל המוסיקה שלנו גם על הדיסקים, גם על המחשב וגם בפוד ולפעמים מוחקים מפה ומשם...

elad2002

New member
אה תודה רבה

עזרת לי מאוד! יש אולי תשובות בקשר ל firewire ? יש לי כרטיס כזה בשביל עריכת וידאו, אבל רציתי לדעת בשביל מה טוב חיבור כזה גם בפוד? העברה יותר מהירה אולי?..

למעלה