כמה שאלות:

barnet

New member
כמה שאלות:

שלב שלוש במוקדמות הצ'מפיונס ליג זה השלב שבו עולים? אני עם מכבי תל אביב במשחק הראשון הפסדתי 2:0 לפריז... המשחק השני בבית... ויש לי שחקנים מעולים..איך לדעתכם צריך לשחק? ותראו.. ממליץ לכם על שחקן שוודי ששמו fabian estoynof ודפורטיבו לקורוניה וריאל רוצות אותו ממני ב-3 וחצי מיליון יורו.. הוא שחקן שכובש בכל משחק 2-3 גולים.. אני מחפש שחקני הגנה ושוער טובים.. מי אתם ממליצים לי?

barnet

New member
טוב אחי תודה

ולך.. או למישהו.. יש להציע לי מגן ימני ושמאלי.. במיוחד שוער.. שטוב ולא יקר... התקציב שלי הוא 1,000,000 יורו (מיליון יורו) השוער שלי שטראובר חוטף גולים ששוער במבה לא מקבל.. אז אם יש לכם משהו תגידו

אני לא משחק בFM ככה שאין לי מושג

אם זה עדיין תקף לפי CM אז חפש בפלארמו בליגה האיטלקית את חלילו קונטה הוא מסיירה לאון. שוב אם זה תקף לפי CM צריך להיות לו סעיף שאתה יכול לקנות אותו נראה לי ב-600 אלף שזה יחסית זול לרמה הטובה שלו אגב,הוא בעיקרון מגן ימיני אבל אני משחק איתו גם בלם ואפילו מגן שמאלי והוא תמיד מצטיין

600 אלף לירות שטרלינג

אני אף פעם לא משחק ביורו או דולר רק בליש''ט

The Mighty Lord

New member
גם אני מחפש שוער..תחלס בליגה ה..

ישראלית חוץ מדוידוביץ כל השוערים לא משו תנסה לחפש איזה שוער צעיר באירופה ותשאיל אותו אני יודע שליובה יש שוערים בני 20 והם מצויינים אולי הם יסכימו לבוא לשחק אצלך.

barnet

New member
הבן של שמייקל?

איפה הוא משחק כמה הוא עולה? תן מידע

א מ י ר 7

New member
מנצ'סטר סיטי....

ואם אני לא טועה הוא אחרי עונה אחת כבר כבר אפשר להציע לו לעבור בחינם. שוער צעיר מאוד (שבע עשרה או שמונה עשרה) הוא היה טוב עוד במשחקים הקודמים, שנה שנתיים בקבוצת המילואים והוא יכול לפתוח בהרכב למרות שאם אתה לא קבוצה ענקית אז הוא יכול לפתוח גם מהרגע שאתה קונה אותו, באמת שוער טוב כנראה שהגנים עברו במשפחה.....אז תזכור, קספר שמייקל. (חחחח גרמתי לזה להישמע כאילו הוא מועמד באיזה בחירות)

למעלה