כמה שאלות :)

0oBo0

New member
כמה שאלות :)

1.מתי יתחיל סיבוב ההופעות הבא של לינקין פארק? ויש סיכוי שעד אפריל [מתי שאני יהיה בארה"ב] הוא כבר יהיה? 2.האתר של לינקין פארק הישראלי הוא הרשמי שלהם? כאילו הם עשו שיהיה אתר ישראלי? [מקווה שהבנתם למה התכוונתי] תודה רבה לעונים!! :]

0oBo0

New member
מישהו??

אפחד לא יודע

ממממ../images/Emo136.gif../images/Emo188.gif

1. אני לא ממש יודעת, אבל אני אברר בשבילך
2.לא הבנתי את השלאה אולי את מתכוונת אם לינקין עצמם קבעו שיהיה אתר ישראלי

אם אני לא טועה.....

1-לא נראה לי שהם ייצאו לסיבוב הופעות(אולי לא יודעת) מה שאני יודעת זה שלא יהיה פרוג'קט רבולושן!!! אולי הופעות פה ושם..... 2-לא נראה לי שללינקין איכפת מישראל(צר לי לומר) אבל ככל הנראה קבוצת אנשים בנו אתר שבסיגנון של לינקין השקיעו בו.....יותר...ומעדכנים שם ככל שהאתר הרשמי המקורי שלהם מתעדכן! מקווה שעזרתי לך

0oBo0

New member
עזרת מאוד :) תודה

ועוד משהו [חח זה לעולם לא נגמר] בשיר Points of Authority בפזמון הם מתכוונים ל: you LEAVE what you've learned או ...you LIVE what תודה מראש

אני חושבת שזה LIVE

כי זה יותר מדויק "אתה חיי מה שלמדת..." מאשר להגיד "אתה עוזב את מה שלמדת" וואיי האמת ששניהם מתאימים שנייה אני רק אסתכל בלירקס של השיר... ואגיד לך...

יאפ צדקתי

You like to think you’re never wrong (You live what you learn) You have to act like you’re someone (You live what you learn) You want someone to hurt like you (You live what you learn) You want to share what you’ve been through (You live what you learn)

למעלה