כמה שאלות

noanoasof

New member
כמה שאלות

אני צופה ותיקה שחזרה לאחר הפסקה, ויש לי כמה שאלות (שאולי יראו לכם מטופשות): - ממתי ריק ואמבר לא ביחד, למה וכמה????? פירוט בבקשה!!!! - הייתי בשלב בו דרלה המפגרת אנסה את תורן והוא בכלל חשב שהיא מייסי. אבל לא ברור לי איך מפה לשם הוא אוהב אותה והם מתחתנים?!?!? איך זה קרה? - בריג'ט עזבה? - מה בדיוק עושות סם והבת שלה בפורסטר? היא לא תיכוניסטית בכלל? וחוות דעת: - קתרין האומנת המסכנה,תמיד צריכה לשמוע את כל השיחות האינטימיות המייגעות שלהם, היא בטח נורא מתפדחת. - קייטלין מכוערת להדהים, בפרק שהיא גילתה שסם זו אמא שלה היא בכתה בצורה מגוכחת ודורשת כאפה. - תומס לא רקד יפה, הוא רקד מכוער, בערך מכוער כמו שקרן רקדה לליאור בפרק הסיום של "אהבה". -לא ספק פרק אמין במיוחד, חתונה עם ריקודים וכל השיט. אבל היו יכולים לקצר את הטקס, יאללה נמאס (פעם שניה בשבועיים).

morgold

New member
סליחה?!?! קייטלין מכוערת? חה חה חה

הצחקת אותי להפליא!! בחיים שלי לא צחקתי ככה! חה,מה את אומרת אז קייטלין מכוערת אה? אני משערת לעצמי כבר איך את נראית...מיס יוניברס נכון?

יניב1

New member
../images/Emo88.gif נא לשמור על נימוס מינימלי!

ולא להצית כאן מריבות/ מתחים / מאבקים / מריבות / ויריבויות נוסח סטפני-ברוק למיניהן.

noanoasof

New member
אין צורך לקחת את זה אישית

חשבתי שכל הכיף פה זה להחליף דעות, לשאול שאלות, וגם לרדת עליהם! אז סליחה אם נפגעת מזה אישית שלדעתי היא מעוותת. אני לא מעונינת בסכסוכים...

morgold

New member
סליחה גם,לא ממש התכוונתי לדבריי

פשוט הרגיז אותי שאמרת שהיא מכוערת (לדעתי היא ממש ממש יפה!)

Guy K

New member
גם בעיני היא מזעזעת

היא די יפה אבל השיניים וצמיחת השיער המשונה שלה נורא מרגיזים
ובכל מקרה אנחנו לא מתחילים להשוות בין השחקנים לגולשים בפורום. מי שבוחר להיות שחקן צריך לקחת בחשבון שהוא יהיה חשוף לביקורת על המראה שלו. מי שגולש בפורומים - לא. וחוץ מזה זה סתם לא יפה

S c a r l e t t

New member
עוד לא החלטתי לגביה

לפעמים היא נראית לי חמודה ולפעמים השיניים שלה, או יותר נכון הלסת שלה פשוט הורסים לה את כל הפרצוף

girlontop

New member
בדיוק

הדמות עצמה מעצבנת וכל המרכיבים ביחד (לסת+אופי) מטים את הכף לרעתה מבחינתי.

ani88

New member
כמה תשובות

ריק ואמבר: דיקן ומייסי רצו לקחת מהם את אריק הקטן. באיזשהו שלב אמבר החליטה לחטוף את אריק ולברוח איתו. השוטרים תפסו אותה. ברור שהיא וריק איבדו את החזקה על אריק הקטן. ריק כעס עליה בגלל זה והם התגרשו.
דרלה ות'ורן: הם התקרבו בגלל ההריון של דרלה. לאחר הלידה דרלה עברה לגור עם ת'ורן
ברידג'ית לא עזבה. השחקנית התחלפה: במקום ג'ניפר םיניגן עכשיו אמילי הריסון. השחקנית ירדה לתקן של שחקנית אורחת והיא מופיעה מדי פעם בסצנות מאוד קטנות
סאם היא מעצבת פנים ועדיין לא פורסטר אלא בספקטרה. קייטלין התקבלה להתמחות לפורסטר. היא מעצבת צעירה שנורא מוכשרת

למעלה