כמה שאלות

• פותח הנושא yp9
  • פורסם בתאריך

yp9

New member
כמה שאלות

שלום מה מצב??? טוב אז ככה אני חדש ויש לי כמה שאלות 1) למה הם תמיד טסים או מדברים על מטוסי F14 ולא נגיד F15/16???? 2) קראתי שבאד יפצא בעונה השמינית נראה לי הוא יבריא או ימות?? 3) מתי ישדרו את העונה החדשה??

harmless

New member
אם אני לא טועה

ובהחלט יש מצב שאני כן - בקשר למטוסים עדיף לשאול את אמיר אבל לדעתי מטוסי F-15/16 שייכים לחיל האויר והסידרה עוסקת בנייבי ובמארינס ועל כל השאר כבר עניתי לך בהודעה הקודמת שכתבת! וכדאי שתשרשר לפני שמנהלת הפורום תכנס בך!

../images/Emo46.gif נכנסת בך! למה אתה לא משרשר?????

מכת חוסר השרשורים האלו הורידה לי 50 שנה מהחיים כבר!!!!!!! אנשים תשרשרו! אם לא אני מתחילה למחוק הודעות ללא הבחנה! תתחילו לשרשר כי לי נמאס לשרשר בשבילכם 20.000 פעמים ביום!! ברור? ולכל החדשים:
לכו תקראו ברגע זה את תקנון הפורום ותחזרו אלינו אח"כ שמחים ומחוייכים! מה שבטוח - אני אחייך!

סלחתי..../images/Emo13.gif אבל בכל זאת- לך לקרוא את

חוקי הפורום... אם מישהו אי פעם יחשוב לזלזל באייקון סוזי(
להזכירכם..) הייתי מציעה לו לחשוב פעמיים.. אתם כבר רואים במו ענייכם למה הוא מסוגל לגרום הא?)

טלמ

New member
לא, הסדרה גם עוסקת בחי"א ובחי"ר

באחת העונות הארם התחזה לחייל בצבא הכללי. בעונה הראשונה הארם ומג חוקרים משהו בבסיס חיל האויר והיה עוד משהו כמה עונות אחרי

harmless

New member
הסידרה ממש לא עוסקת בחיל האויר

להם יש ג'אג משלהם! הג'אג חוקרים את הנייבי ואת המארינס! הארם התחזה לחייל במארינס בפרק force racon אם לזה אתה מתכוון ששוב זה לא חיל האויר! חיל האויר זה זרוע נפרדת לגמרי! ושוב אם במקרה יש חקירות בחיל האויר זה רק בגלל שזה איכשהו קשור לנייבי ולמארינס אחרת הג'אג שבסידרה לא יתערבו בזה בכלל!

טלמ

New member
אה... ד"א

שנה שעברה ביקר ראש הפרקליטות של חיל האויר האמריקני היה פה והג'אג האוסטרלי הם היו במכון וויצמן אלוהים יודע למה- את זה אני יודע בגלל שאח של חברה של ההורים שלי הוא ראש מחלקת חקר הסרטן במכון...

למעלה