כמה שאלות

• פותח הנושא yp9
  • פורסם בתאריך

yp9

New member
כמה שאלות

שלום מה מצב??? 1) מה הקטע של הסידרה שהם טסים רק במטוסי F14??? 2) קראתי שבאד יפצע באחת העונות הבאות הוא ימות??? 3) מתי ישדרו את העונה הבאה??

harmless

New member
../images/Emo58.gif

1. כן לרוב הם טסים במטוסי F-14 זה המטוס שמשתמשים בצי בדרך כלל (אמיר תקן אותי אם אני טועה) אבל לפעמים הם גם טסים במטוסי F-18 הורנט, הארם גם הטיס את ההרקולס, את האורורה (שזה מטוס שלא קיים כביכול) וכו' 2. באד נפצע בפרק האחרון של העונה השביעית- ולא הוא לא ימות. הוא היה במצב קריטי , נכרתה לו הרגל אבל הוא יצא מזה וחזר לג'אג לאחר שיקום. 3. אין לנו מושג תשאל את ערוץ 3- אבל גם הם לא יודעים

שיריק2

New member
הוא מאבד רגל בפיצוץ

אבל הוא ישאר חי וימשיך בסידרה וזה הכי חשוב.

harmless

New member
../images/Emo58.gif

זה לא שכבר לא משתמשים בזה - לפי הסידרה (וגם במציאות אם אני לא טועה) זה מטוס שבכלל לא קיים! הארם הטיס את זה כשהוא היה ב- CIA זה מטוס סודי!

../images/Emo140.gifקודם כל ברוכה הבאה לפורום!

אז ככה. בנוגע לשאלות שלך. הם לא טסים רק במטוסי F14 פשוט הגיבור של הסידרה הארמון ראב ג'וניור טס במטוס זה בגלל שאביו הטיס מטוסים והוא הלך אחריו להיות טייס בצי. מה עוד בסידרה יש עוד הרבה סיפורים על כל מיני מטוסים וטייסים אבל במקרה המסוים הזה של הפרק של היום למשל אז עסקו רק במטוסים הללו. השאלה השנייה שלך היא כבר ספוילר
העונה השביעית הסתיימה לא מכבר בסטאר וערוץ 3 לא ברור לגבי ההמשך. בינתיים לפי הידוע לי הם מתכוונים לרכוש את העונה אבל לא ידוע מתי? לכי תביני אותם.

אמיר72

New member
מטוסי הצי

לא טסים על מטוסי F15 או F16 מהסיבה הפשוטה שאלה אינם מטוסים היכולים לנחות על נושאת מטוסים (F16 , אגב, שירת בצי, אבל בתפקיד "יבשתי" בלבד). הארם כשהחל לטוס טס על מטוס טומקט F14 שהיה המטוס המוביל של הצי באותה תקופה. יש גם מטוסים נוספים - F18 הורנט, מטוס תקיפה ויירוט כאחד, רואים אותו מדי פעם על הנומ"ט. בקשר להרקולס - זה קרה פעם אחת בהיסטוריה ...

harmless

New member
בכלל להארם יש הסמכה לטוס על 7

סוגי מטוסים. מעניין איך הם הגיעו ל- 7 אבל שיהיה לו בסבבה!

אמיר72

New member
איך בדיוק שבעה ?

הטומקט זה הסמכה, והסטירמן הוא פרטי שלו. מאיפה עוד חמישה ?

harmless

New member
זה מה שהוא אמר לסוכן של הסי איי איי

לפני שהוא הצטרף אליהם- הוא אמר שיש לו הסמכה על 7 סוגי מטוסים!

אמיר72

New member
זה מאוד מעניין

זה אולי טוב לסדרה, אבל לא במציאות ... בח"א יש לכל טייס התר לטוס על שני סוגים במקביל, לטייסים ותיקים (מפקדי טייסות ובכירים מהם) וטייסי ניסוי על יותר. אז הארם היה בבי"ס לטיסה, טס שם על מטוס או שניים, הוסמך על טומקט, זה שלושה לכל היותר. מאיפה עוד ? אל תשלפי לי הרקולס - טיסת חרום חד פעמית זה לא הסמכה

harmless

New member
זהו כל העניין נראה לי ממש מוזר

אם הוא היה אומר את זה אחרי שהוא הצטרף לסי איי איי זה היה מובן לחלוטין. בכל זאת הוא טס על כל מיני סוגי מטוסים במשך איזה חצי שנה ואני בטוחה שהוא הוסמך על כל אחד מהם ע"י הסי איי איי! אבל הוא אמר את זה לפני... בכל אופן עכשיו הוא גם מוסמך על F-18. ובטח אפילו על עוד סוגי מטוסים אחרי החצי שנה הזאת.

Dark Storm

New member
אולי הכוונה למטוסים אזרחים ?

כמו נגיד צסנה או דברים דומים ? ואולי הוא מטיס טיסנים או מזל"טים ?

למעלה