כמה שאלות

yogibogi

New member
כמה שאלות

כמה עולה לשים קודנית והאם זה שווה משהו ? אין לי נעילה מרכזית אבל יש לי אזעקה שמנוטרלת כי אין לי שלט ,האם יש אפשרות להתאים שלט שיפעיל את האזעקה וינעל מרכזית את הרכב וכמה אמור לעלות דבר כזה (מי שמכיר מקום זול בתל אביב שעושה את הדברים הנ"ל מוזמן לרשום). ושאלה אחרונה ,כאשר אני שם ראשון ומתחיל לנסוע יוצא לי ענן קטן של עשן מהאגזוז מעבר לתחום הסביר זה קורה כמעט בכל פעם שאני מתחיל נסיעה ולפעמים יוצא קצת עשן כשהרכב מונע ועומד בניוטרל (בזמן הנסיעה עצמה לא יוצא בכלל עשן) האם זה תקין או שזה מצביע על בעיה (לא חסר שמן או מים). יש לציין שהרכב הוא פיג'ו 106 שנת 93 תודה

yogm16

New member
מה הצבע?

כשיוצא יותר מדי עשן יש לך בעיה וגם הרכב לא יעבור טסט, אם מצב השמן בסדר אז אני משאר שיוצא לך עשן שחור מה שמצביע על שריפה מרובה של דלק. יכולות להיות כל מיני בעיות במקרה הזה פלאגים גמורים, קרבורטור לא מכוון. אם אתה יודע הייתי מציע לך לבדוק פלאגים ופילטר אוויר לפני שאתה נכנס למוסך.

yogibogi

New member
זה אכן עשן שחור

והאם זה משהו קריטי שחייב לסדר או שאפשר לחיות עם זה בנתיים ורק אני אציין שהאוטו היה בטיפול לא מזמן

redgti

New member
קודנית - חארטה!

הקודנית היא שטות אחת גדולה שכל גנב מתחיל יודע לעבור ב20 שניות ! כל מה שצריך לעשות זה לפתוח את הכיסוי של המשאבת דלק מתחת למושב האחורי ולחתוך את החוטים ...כמובן שאני לא אגיד אלו חוטים ולהצליב עם חוטים אחרים .

yogibogi

New member
ומה בקשר לנעילה המרכזית

האם יש אפשרות להתאים שלט לאזעקה שאין לה כרגע שלט והאם יש אפשרות שהאזעקה תנעל מרכזית למרות שאין נעילה מרכזית ? כמה זה אמור לעלות ומי מתעסק עם זה בתל אביב ?

Itch

New member
אפשר שלט חלופי. אפשר נעילה מרכזית.

אם מדובר באזעקה שאין לה רולינג-קוד, אז אפשר להתאים שלט חלופי. יחד עם זאת, בדרך כלל יש צורך בשלט אחר שעובד על מנת לשכפל. בעניין זה תפנה למתקיני אזעקות או לחנויות אביזרי רכב ותתייעץ. כיצד לדעתך אפשר שאזעקה תנעל מרכזית כאשר אין נעילה מרכזית באוטו ?? אם אתה רוצה, אתה יכול להתקין נעילה מרכזית באוטו. שמים מנוע חשמלי בכל דלת, ומחברים את זה למפתח - ואם אתה רוצה אז גם לאזעקה או שמתקינים לך שליטה אלחוטית על הנעילה המרכזית. התקנת נעילה מרכזית עולה כ-150 ש"ח לדלת. שליטה אלחוטית - עוד כמה מאות ש"ח. בשביל אתה בכלל צריך לסדר את האזעקה ? ממילא חברת הביטוח תדרוש או תעדיף קודנית.

למעלה