כמה שאלות

Matrix man

New member
כמה שאלות

1) למה וג'יטה/מקיטה קורא לגוקו "קקרוטו"? 2)טראנקס התינוק הוא הנער מהעתיד? 3)מה זה "צ'ה-לה הד צ'ה-לה" מהשיר פתיחה!? **סליחה שאני מציק עם יותר מדי שאלות..** תודה :)

תשובות

1) וג'יטה קורא לגוקו קקרוט/ו כי זה שמו של גוקו. בכדור הארץ לא ידעו מה שמו האמיתי של קקרוט/ו לכן קראו לו בשם גוקו. השם האמיתי של גוקו- הוא קקרוט/ו השם שאימץ לעצמו בכדור הארץ- הוא גוקו. ולמה שוג'יטה יקרא לקקרוט/ו בשם שהמציאו לו תושבי כדור ארץ נחותים? ^_~ 2) טראנקס התינוק הוא לא הטראנקס שבא מהעתיד (מיראי טראנקס), אלא הוא פשוט הטראנקס של העתיד אמ... הסתבכתי... מישהו אחר יסביר לך את זה כבר ^^;; 3) אין משמעות.

Matrix man

New member
מה שאתה מתכוון

בתשובה לשאלה השנייה זה שטראנקס התינוק גדל וחזר בזמן להזהיר את גוקו ואת כל השאר מפני האנדרואידים? אה, ותודה :)

Matrix man

New member
אה.. סליחה..

ותודה לכל מי שעזר
רק עוד משהו אחד: מאיפה אני יכול להוריד פרקים באנגלית? (יפנית אני לא אבין..) כי לפי מה שאני מבין מהפורום בגרסא האנגלית והיפנית מסבירים יותר טוב והדיבוב יותר מתאים...

vegeta2

New member
תשובות

ואתה לא מציק, לפחות אתה מחיה את הפורום... 1. וג'יטה קורא לו קקרוטו כי זה שמו המקורי, פעם גוקו לא ידע שהוא סאייאן וחשב שקוראים לו גוקו כמו שבני האדם החליטו לקרוא לו. והשם הוא קקרוט, משנים את זה באולפני הקלטה. 2. טראנקס התינוק הוא טראנקס מהעתיד, פשוט זה שראית בהתחלה היה מהעתיד ובגלל זה הוא היה בן 17. הטראנקס התינוק הוא הטראנקס של ההוויה והוא בקושי בן שנה. 3. ''צ'ה לה היד צ'ה לה'' זה אומר ''רמה עוד רמה'' נדמה לי...

למעלה