כמה שאלות....

i l0ve u

New member
כמה שאלות....

1 . מה דעתכם על 2 התמונות הראשונות בהם הילדה עם הגופייה שמה ת'חולצה הקצרצרה עם השרוולים הארוכים מעל הגופייה ... הייתם הולכים ככה ? זה יפה לדעתכם? לאן זה מתאים?? אולי צבעים אחרים? <דפנטלי חח..> 2. החולצה בקישור הזה והזה : מה הקטע שלה?? אופפ ראיתי אותה הרבה והיא די מכוערת לדעתי! מה דעתכם??<למרות שעליה זה עוד יפה איכשהו ...>

julietta16

New member
1.לא נראה לי שהייתי הולכת ככה

קודם כל...זה לא קשור אחד לשני ב-כ-ל-ל (אולי זה כל היופי
) דבר שני...הצבעים ממש אבל ממש לא מתאימים, אם כבר אז אולי באותו צבע, או בצבעים מנוגדים ובולטים יותר (שחור-לבן; שחור-צהוב) או בגוונים שונים של אותו הצבע. השרוולים הארוכים, מתאימים יותר דווקא למעל שמלה עם כתפיות...זה פשוט אלגנטי מדי בשביל גופייה וג'ינס- נראה לי...
אגב ג'ינס...הג'ינס שהיא לובשת מהמם!!
2. החולצה דווקא לא מכוערת..יושבת יפה, אבל סתמית בטירוף לא משו בקיצר

2 תשובות

1)הבחורה בתמונות לא גילתה משהו שאחרים עוד לא ידעו. לפני כמה שנים (בעיקר בהשראת הקליפ הראשון של ג'רי האליוול) המון בנות הלכו ככה, וגם נוצרו חולצות מיוחדות שנלבשו כמעין ז'קטים קטנטנים. לפי דעתי המראה חביב אבל גם מאוד פשוט. אם הצבעים היו שונים יכול להיות שהיתה משיגה מראה מעניין. 2)הסגנון המתקפל של החולצות, תפס בסתיו חזק בחו"ל. מחשוף יפה... מראה יפה... לי עצמי יש כמה חולצות בסגנון, שלדעתי מחמיאות מאוד. אבל, כל אחד ודעתו האישית :)

למעלה