כמה שאלות..

Eskorbuto

New member
כמה שאלות..

אז ככה..יום שני אני עושה את מבחן הטופל ואני רוצה מעכשיו להתחיל למלא את כל טפסי האפליקיישון פורמס, אבל נתקלתי בכמ קשיים..כמו נגיד שלא שמרתי את התעודות שלי משנים קודמות..והם מבקשים ממוצע ציונים מכיתה י' בד"כ..אז מה אני עושה? אני צריכה לרשום ממוצע כי לא הבנתי בדיוק מה אני צריכה לרשום.. דבר שני..אני סיימתי יב' רק ביולי האחרון אז את תעודת הבגרות עצמה לא קיבלתי ואני אקבל רק במרץ..מה שיש לי זה גיליון ציונים מאושר ע"י משרד החינוך עם חותמת והדף שלהם והכל, האם זה מספיק? עוד משהו, האם יש מישהו כאן שיכול לעזור לי למלא את האפליקיישון שלי או איזה מקום מוסמך שעוזר למלא אותם, כי אני מפחדת למלא משהו לא נכון ולהיות בטוחה שהכל מולא כמו שצריך? אני מתכוונת ללמוד תואר ראשון במנהל עסקים ואני אגיש מועמדות לכמה אוניברסיטאות בארה"ב וקנדה.. כל מידע חשוב יעזור. תודה מראש.

noa0912

New member
היי! בקשר לגיליון ציונים...

אני, לפחות בקנדה, הסתדרתי רק עם גיליון ציונים... (זה הרי ציוני הבגרויות, לא??) אני חושבת שעד היום לא קיבלתי את תעודת הבגרות שלי מבי"ס... אם מתעוררת בעייה, אפשר לבקש מהבי"ס, או לשאול שם איך משיגים איזה מכתב באנגלית לאוניברסיטה, שבו כתוב שאלו יהיו גם ציונייך בתעודת הבגרות המקורית. בהצלחה דרך אגב, לאיזה אוניברסיטאות בקנדה את מנסה להתקבל?

WC

New member
תבדוק

תבדוק עם האוניברסיטה. לרוב סטודנטים מישראל נדרשים להמציא תעודת בגרות מלאה, ולתרגמה. WC תפוס

6ideas

New member
בארה"ב-

בקשר לציונים מ-י'- בד"כ בענינים הקטנים אפשר להסביר להם -אפילו באפליקישן עצמו שאת מישראל.. ופה עושים את הציונים כך וכך-לדוגמא ,אצלי (בארה"ב) הם ביקשו את הrank שלי בכיתה,פשוט רשמתי שאין כזה דבר... ממני דרשו את הציונים (כל עוד זה מסמך רשמי זה בסדר) ורצו תרגום נוטריוני. אני עשיתי את האפליקישן לבד אבל אני יודעת שיש בארץ ..גופים שעוזרים בזה, לצערי אני לא מכירה את אותם.. גופים/אנשים...סורי... בהצלחה בטופל

hadase11

New member
מבחן טופל

איפה עושים והאם צריך קורס מקדים? כל כמה זמן יש את המבחן והאם מישהו יודע מתי המבחן הבא?

6ideas

New member
TOEFL

יש לטופל אתר באינטרנט (האתר של הארגון שעושה את זה), פשוט תחפשי בגוגל -TOEFL .יש המון תאריכים לטופל, זה די גמיש. ובקשר לקורס-תלוי ברמת אנגלית שלך,כעיקרון לדעתי לא היו במבחן דברים שצריך איזו טקטיקה מסויימת (כמו בפסיכומטרי לדוגמא) אבל...יש כאלה שעושים קורס, יש כאלו שקונים ספר ויש כאלו שפשוט ניגשים... מקווה שעזרתי מעט...

6ideas

New member
ת"א

אני עשיתי אותו בת"א, ביד אליהו. אני לא יודעת אם יש מקומות אחרים. אני חושבת שש את הפרטים באתר (נראה לי )

6ideas

New member
ת"א

אני עשיתי ב ת"א, יד אליהו. אני לא יודעת אם יש מקומות אחרים. אני חושבת שכתוב באתר..

Eskorbuto

New member
ממ..

אני למדתי בבית ספר GMAX..אחלה בית ספר.. ואת המבחן עושים ביד אליהו שם..אין מקום אחד לדעתי זה נמצא ברחוב נירים 3 בת"א.

Eskorbuto

New member
דרך טלפון..

אני לא יודעת אותו בע"פ..אבל תיכנס לאתר הרשמי של הטופל www.toefl.org ותחפש שם.. אתה צריך להתקשר להולנד בשביל להירשם בארץ. בהצלחה.

smekos

New member
הכי פשוט לשלוח טופס בפקס

תקרא\י בעיון מהתחלה עד הסוף את החוברת בלינק הבא. יכול לחסוך הרבה זמן כסף ורגעים לא נעימים. ftp://ftp.ets.org/pub/toefl/0304bulletin.pdf

smekos

New member
צורך בקורס לפי נסיון בהבנת הנקרא

צורך בקורס לפי נסיון בהבנת הנקרא באנגלית, אומנם צריך לתרגל ככל האפשר שאלות בדיקדוק, לפי דעתי החלק הכי קשה.

למעלה