כמה שאלות!

DiDi-FDL

New member
כמה שאלות!

היי!קוראים לי דידי,ויש לי כמה שאלות טכניות בויזואל בייסיק: 1.אני רוצה לדעת,איך אני בונה לי התקנה,setup לפרוייקט,וגם באותה הזדמנות קובץ *.hlp האם זה מגיע עם ויזאול סטודיו או שצריך לרכוש או להוריד תוכנה מסויימת?אם צריך,אז מה שם התוכנה,והאם קל להשיג אותה בחנויות המחשבים הקרובים? 2.האם אני יכולה לבנות פרוייקט שאפשר לשמור איתו קבצים שיוצרים בתוך הפרוייקט לדוגמא אם יצרתי עורך html האם ויזואל בייסיק יכול לתת לי אפשרות שיהיה אפשר לשמור דרך הפורייקט קבצי htm או html?אם כן ואם לא, איזה קבצים אני יכולה לעשות שישמרו דרך הפרוייקט בשם?האם אפשר לעבוד כך עם exe,לדוגמא שטופס מסויים בפרוייקט(כשהוא רץ,לא בעריכה) יהיה אפשר לשמור בספרייה מסויימת לאי אקס אי? תודה מראש,ואני מצפה לתשובה מהירה. דידי.

The Guardian

New member
ככה

אוקיי אז ככה...לעשות קובץ התקנה באה לך תוכנה עם ויזואל סטודיו שנקראת microsoft development kit אם אני לא טועה. לעשות קובצי HTML אפשר..ואני בניתי תוכנה לבניית בסיס של קובץ HTML. בקשר לבניית קובצי אי אקס אי...אני בטוח שאיכשהו אפשר...אבל זאת רמה מאוד מאוד מאוד מתקדמת של תכנות ואין לי שמץ של מושג איך לעשות את זה.. כדי לבנות קובץ hlp יש תוכנה שנקראת help workshop שאפשר להוריד בחינם מהאינטרנט..וזהו נראה לי שעניתי לך על הכל..:cool:

DiDi-FDL

New member
אוקיי:

קודם כל:תודה על העזרה עד כה. האם תוכל בבקשה להפנות אותי לאתר מסויים עם הקובץ help workshop? עכשיו,כדי לקשר את זה לפרוייקט שלי,איך אני יכולה לעשות Shell שיפתח קובץ,אבל לא קובץ exe,אלא קובץ בפורמט אחר?לדוגמא,שאני עושה ``של`` לקובץ מסויים,למשל jpg,הוא לא מצליח לפתוח,רק כשמדובר ביישום. את דבלופנט קיט לא מצאתי,אבל פתאום נראה לי,שגם help workshop אולי שם. בכל מקרה,הקובץ ליצירת setup/install מאוד חשוב לי,אז אם תוכל בבקשה לעזור לי בחיפוש,או אולי לדייק קצת יותר בשם,יכול להיות שאתה טועה.. אם לא תדע שם אחר,אתן לך רשימה של כל הכלים מהויזואל סטודיו(6 פרופסיונל,רק כדי שתדע שיש לי מלא)ותגיד לי מה הכי נראה לך שזה זה. תודה רבה רבה רבה, דידי.

The Guardian

New member
הנה

Package & Deployment Wizard זה הקובץ התקנה www.davecentral.com כאן אפשר להרויד את הקובץ של hepl workshop ולעשות shell לא ליישום..את זה תן לי לבדוק אני אחזיר לך תשובה. אם יש לך עוד שאלות האיי סי שלי הוא: 56365006

DiDi-FDL

New member
תודה רבה!

ובכן,הצלחתי לעבוד עם הבניית התקנה, וגם גיליתי שיש לי את בניית ההלפ,רק שאני לא ממש מצליחה להשתמש בו.אז רק דבר אחרון(מלבד ה``של`` שאני צריכה לדעת) אתה יודע איך בערך עושים רק דברים בסיסיים כדי לבנות הלפ רגיל ופשוט?אני לא מצליחה להבין או לעבוד עם כלום כמעט!אבל ממש כמעט כלום! תודה רבה רבה רבה רבה על העזרה עד עכשיו! Love, DiDi. :)

The Guardian

New member
חחח

בבקשה..:) את קובצי ההלפ לדעתי הכי נוח להשתמש בקובצי HTML ולעשות את הכל בHTML אני אישית עושה את כל ההלפ בתוך הויזואל בייסיק עם לייבלים ודברים כאלה...אבל זה הכי לא נוח..:)

GoldenEvil

New member
חשוב מאוד

דבר ראשון, לעולם אבל לעולם אל תשתמשי ב help workshop זוהי תוכנה פרימיטיבית ומסובכת שעדיף לא להתעסק איתה מה שכן יכול לעזור לך זה html help workshop שבא עם vb בדיסק או שאפשר גם או להוריד מ www.davecentral.com או www.microsoft.com (כמה מפתיע) הוא מקמפל קבצי HTML פשוטים לקבצי עזרה ככה שכל מה שאת צריכה לדעת זה HTML בסיסי זהו, ובהצלחה!

למעלה