כמה שאלות!

mmeny

New member
כמה שאלות!

1)בכדי לעבוד על פרויקט asp.net web application או asp.net windows appliction אני חייב להיות מחובר לאינטרנט? 2)אני עובד על windows appliction עם כמה טפסים וכל פעם שאני רוצה לחזור לחלון הראשי אני כותב ב #c Hide(); Form1 x=new Form1();x.show();z הפתרון הזה פותר את הבעיה מסתיר את החלון המשני ופותח תראשי אבל בתכלס יש לי 2 טפסיפ ראשיים פתוחים רק שאני רואה על הצג 1 איך אני יעשה את זה שבאמת יהיה לי 1 פתוח? 3)כתבתי פקודת sql שלא עובדת מישהו יודע למה? INSERT INTO user_name(user,password) VALUES ('eli','12345')ooo הo בסוף בשביל העברית לאקשור לפקודה למה זה לא עובד?

yuval k

New member
כמה תשובות

1. לא, אתה רק צריך תוכנת שרת פעילה (IIS). אם אתה עובד על שרת מרוחק, אז כן, חיבור אינטרנט הוא חובה, כדי לבדוק ולהעלות קבצים. 2. לא ממש הבנתי מה הבעיה... פשוט סגור את החלון שאתה פותח.. לא? 3. אם היית נותן את הודעת השגיאה, זה היה עוזר לנו לעזור לך.. תודה

mmeny

New member
שאלות לתשובות

כל פעם שאני רוצה לפתוח פרויקט ב asp.net הןא לא נותן לי ומחזיר לי הודעה ארוכה שתמציתה "the error returned was unable to create web project 'web application1' the UNC share "\X7H2C1F\\wwwroot$\webapplication1 does not excist or do not have accees what u like to do? וכאן ישנם 2 radio botton 1)retry using diffrence share path עם browser ואפשרות לפתוח תיקיות במחשב 2)נסה לפתוח עם הserver של front page (שגם לא עובד) בקיצור האם הבעיה היא שאני לא מחובר לאינטרנט ואם כן איך אפשר להתגבר כי אין לי טלפון בדירה

yuval k

New member
../images/Emo26.gif

כאן זה לא צ'אט, זה פורום. אנחנו לא חייבים להיות כל הזמן נגישים. אין מה להתרגז אם לוקח זמן לענות. אנא קרא את המאמר לחדשים בפורום. תודה. ונא יישר את הודעת השגיאה לשמאל.

gilad g

New member
תשובות ../images/Emo26.gif

1) לא.. כפי שהוסבר לך, אתה צריך שרת IIS
2) במקום ב-Hide, תשתמש ב-Close. 3) הפקודה לא עובדת, כי password היא מילה שמורה.. תקיף אותה בסוגריים מרובעות. בפעם הבאה אבקש לתת הודעת שגיאה, כדי שנוכל לדעת איפה הבעיה. תודה

למעלה