כמה שאלות....

כמה שאלות....

1. מי הכי מכור פה לפורום? 2. מי ה"צמד חמד" של הפורום? 3. מי הכי ותיק פה בפורום? 4. למי יש אחים\אחיות פה בפורום? תודה מראש!!! אה...וצום קל ומועיל לכולנו!!!!! :) :)

שרוך

New member
תשובתי הם

בס"ד הי לכולם אני מבקש סליחה ! ממש אבל מכיון שלא בטוח שאני יתחבר שוב עד מוצש אני עונה עכשו ! מקווה שאתם סולחים לי! ככה 1) אני לא רוצה לענות אבל יש כמה טובים נראה מה חברי הפורום חושבים ! 2) ישש כמה כאלה בפורום אבל אני לא כותב שלא יחסלו אותי אבל הכוונה שלך זה האם יש חבר וחברה בפורום? 3) הדסה אולי או ליאור או גילת כולם חושבים שאני ותיק אני יחסית כן אבל לא יחסית להם ! אולי שחכתי כמה סורי 4) מוזר יש פה רק אחיות לא אחים ככה האחיות הם גילת-רבקה אלי7-מיכל תמר-רחלי ( יש עוד ?) צום קל שרוך

מוקפץ????

1.אני מאמין שכולם 2.אומרים שאני ואת... 3.אריאל וספי עשיתי מחקר! 4.מה אני יודע וזה לא אכפת לי!

איזה מחקר עשית?..

הדסה הכי ותיקה, ליאור אחריה ולפי מה שאני יודעת הגיוני שאריאל אי שם, אבל אם מחשיבים את התק' שרק מגיעים לפורום וקוראים ולא משתתפים אז גמני נחשבת :)

רק שנה...

אגב ספי הוא הכי ותיק! הוא פתח את הפורום ואיזה כיף שהוא בסניף שלי
חחחחח

ספי= יוסף= מוצרט?

מי אמר?.. בדיוק היום הוא הראה לי איפה אני עתבתי לו הודעת- מז"ט ותתחדש על הכתיבה בפורום וזה היה לפני 8-9 חודשים בערך

beckham17

New member
אני מניח שזה טעות דפוס...

רפי פתח את הפורום. אני יודע שנעמה היא בין ההכי ותיקים, ואני יומיים לפני ליאור...

beckham17

New member
וואלה, לא זוכר...

וגם אין לי ממש כח לבדוק את זה כרגע... בשנתיים את תדעי!

חָגָי

New member
הי! שיכחתם אותי!

למיטב זכרוני התחלתי גם אני לכתוב כאן לפני מספר לא מבוטל של שנים.. הולך לבדוק מתי...

איילת כ

New member
מצאתיייייייי

ההודעה הראשונה שלך נכתבה ב- 30/09/02 למניינם, והאמת אני לא חושבת שטרחת כל כך למצוא.... אבל ניתן לך להנות מהספק... עוד מישהו רוצה שאני אחפש לו משהו בארכיון?????

חָגָי

New member
לא הגיוני.

פשוט לא. תבדקי מתי ההודעה הראשונה בארכיון, יש לי חשד שוהא לא מהתחלת הפורום.

איילת כ

New member
גם אני ערכתי מחקר קטן...

המחקר שלי יותר אמין.. ומסתבר שרפי הכי ותיק (הפורום נפתח 13/03/02 למניינם בשעה 19:48 על ידו עד שמצאתי את תאריך כמעט יצאה לי הנשמה...) ואחריו נעמה (עמיצורית) 14/03/20 אח"כ הדסה 19/03/02 אח"כ coolit | 20/03/20 אח"כ יערית 21/03/02 אח"כ מיכל אין לי מושג מה התאריך... אח"כ אריאל 24/03/20 אח"כ ליאור 25/03/02 הייתי ממשיכה כיף אבל זה לאללה מעייף.....

למעלה