כמה שאלות...

YAEL 918

New member
כמה שאלות...

אני מתכננת לנסוע לדרום אמריקה ונראה לי שאני די לבד בעניין כי חברה הבריזה לי ברגע האחרון :( אז ככה : אני רוצה לנחות בברזיל ומשם שום דבר לא סגור, אני רוצה לקנות כרטיס פתוח לשנה אבל מה זה אומר בעצם כרטיס פתוח לשנה לברזיל, איך אני עוברת בין המדינות?, אני חייבת גם לחזור לארץ מברזיל ? ואם יש פה מישהו שעשה טיול דומה לבד והאם זה נורא לטוס לבד?

כמה תשובות...

לרוב עוברים בין המדינות באוטובוסים (במיוחד בברזיל מי שחוסך כסף על טיסות לוקח אוטובוסים של 20+ שעות...). המדינה היחידה (אני חושב...) שצריך אליה ויזה היא ונצואלה וניתן להוציא אליה ויזה או מהארץ או במנאוס (ברזיל). כרטיס פתוח זה אומר שלכשתרצי לחזור את רק צריכה להכנס לסוכנות של החברה שאיתה טסה או של חברה שעובדת איתה ולכרטס את הכרטיס הפתוח לתאריך מסויים (כמובן לכל טיסה פנויה מהיעד שבחרת). אין שום בעיה לחזור מיעד אחר כל עוד זאת אותה חברה ההבדל הוא במחיר לפי היעדים. אם תרצי לחזור מצילה יהיה יותר יקר (יותר רחוק...) אם תרצי מארהב יהיה יותר זול... לטוס לבד זה לא נורא (אני הייתי הישראלי היחיד על הטיסה כשנחתתי בסנטיאגו... (אז נכון שנהג המונית ניצל את זה כמעה...) אבל פגשתי חבר שם. כל עוד יש לך שם של מקום בעיר שבה נוחתת (בהנחה שהטיסה לריו...) שאת יודעת שהוא בסדר אז אין בעיה, תפגשי שם אנשים שיחברו אותך למציאות של המדינה מהר וחלק
. אם נוחתת בסאו פאולו אני ממליץ לקחת מישם ישר אוטובוס... לעיר אחרת אבל זה שיקול שלך. אם יש עוד שאלות... אני ישמח לענות

למעלה