כמה שאלות...

MrJacKasS

New member
כמה שאלות...

בכדי להתעדכן ולהשתלב: 1. מישהו
יכול לרשום את רשימת השחקנים, ואיזו דמות מגלם כל שחקן? 2. מישהו
יכול לרשום את המילים של שיר הפתיחה (הבנתי שיש כמה גירסאות, אז את השיר של העונה שמשודרת כעת בערוץ 3). 3. כמה עונות שודרו עד כה בארה"ב?

מורדת14

New member
../images/Emo26.gif כנס ../images/Emo36.gif

הממ... למייקל קלסו קוראים אשטון קאצ'ר והוא בעלי לעתיד *מתלוצצת* לדונה קוראים לאורה משהו, לג'קי - מילה משהו, לאריק- אממ... ברח לי... ולא זוכרת.. מקווה שעזרתי איכשו.. |חחח|

mor kutcher

New member
תשובות-

1.Eric Forman-Topher Grace Donna Pinciotti-Laura Prepon Michael Kelso-Ashton Kutcher Jackie-Mila Kunis Steve Hyde-Danny Masterson Fez-Wilmer Valderrama הדמויות האחרות אני לא יודעת כ"כ אבל זאת החבורה! 2.hangin' out down the street the same old thing we did last week not a thing to do but shout to you: we all alright! we all alright! 3. אני כמעט בטוחה ש-5...אבל אל תסמוך עליי...אני רק יודעת שעובדים עכשיו על עוד 2 עונות...

Kryptonite

New member
תשובות...../images/Emo168.gif

דון סטארק - בוב פינסיוטי טניה רוברטס - מידג' פינסיוטי מילה קוניס - ג'קי ג'קי בורקהארט ווילמאר ואלדרמה - פז דני מאסטרסון - סטיב הייד לאורה פראפון - דונה פינסיוטי אשטון קוטצ'ר - מייקל קלסו ליסה רובין קלי - לורי פורמן טופר גרייס - אריק פורמן קורטווד סמית' - רד פורמן דברה ג'ו רופ - קיטי פורמן ד"א, שימו לב מה כתוב באתר של ערוץ 3 על קלסו- "חברו הטוב והחכם של אריק"

למעלה