כמה שאלות.....

eni9ma12

New member
כמה שאלות.....

אני על סף קניה של- כפפות,מושב ומישקפי רכיבה\שמש בקשר לכפפות אני מיתלבט בין AXO SHORT CUT ל BODY GEOMETRY של ספשלייזד, אם יתרון קל לכיוון הספשליזד.. יש למישהו ניסיון אם הנ"ל ? על מה אתם ממליצים? המושב- יש לי אפשרות לבשיג מושב של שלה איטליה הדגם לפי מה שכתוב עליו הוא XO לא מצאתי באתר את הדגם הזה בדיוק אלה כל מני ואריאציות אבל דברים שפחות או יותר דומים.. ב120 שקל או מושב של ספשלייזד גם כמו הכפפות של BODY GEOMERTRY אבל במחיר יותר גבוהה... שוב "על מה אתם מליצים ? " המשקפיים- פה אני צריך יותר הכוונה מאשר המלצה..... אני צודק כשאני חושב שמישקפי רכיבה צריכות(לא חובה אבל עדיף) גם להיראות טוב עלי ?

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

liorsion

New member
כפפות

מנסיון שלי, ע"פ דגם אחד מכל סוג, אני לא קונה יותר AXO, ומנסה להשאר עם IP.

alonfo

New member
כפפות

לצערי, היו לי AXO Descend, למה לצערי ? כי השארתי אותן בפרק בריטניה
אלו כפפות שלמות וממוגנות, ובחודש שהשתמשתי בהן הייתי מאוד מרוצה. נוחות, קלות ויחסית לכפפות XC מאוד ממוגנות. מלבד זאת, אני משתמש כבר שנה וחצי בכפפות בודי גיאומטרי קצרות וקייציות ומאוד מרוצה. הכפפות דקות ומאווררות אך יחד עם זאת גם מאוד עמידות ועברו כבר עשרות כביסות. הג'ל עמד במבחן הנפילה כבר כמה פעמים, כולל בכביש. רכישה נעימה.

eni9ma12

New member
כפפות המשך.....

אני מבין שככל הנראה אקנה את הBG של ספשלייזד אבל מישהו יודע למה לא מייצרים יותר כפפות אם ג'ל ? הכוונה לכפפות שיש בהם ממש פסים של ג'ל במקום ה-אפשר לקרוא לזה "מיגון" לכף היד... קניתי כאלו לפני כ4-5 שנים ב80 שקל ושירתו אותי נאמנה עד לפני כשבועיים שלושה.. הקטע הוא שהיו לי כפפות אם ג'ל להגנה בכף היד הן היו מצויינות והשאלה שלי האם מייצרים כאלו כיום ? ביינתים אני משתמש בכפפת רכיבה שרחוקה מלהיות אכותית אבל בעיקרון משתמשים בה לחדר כושר וכאלה בגלל האיכותית הירודה וחוץ מזה-100% פוליאסטר נ.ב. בAXO יש ג'ל ? היתווכחתי אם חבר בניסיון להסביר לו שלא יכול להיות שם ג'ל...

Weekend Warrior

New member
המלצה למשקפיים

אני ממליץ בחום על משקפי Rudi Project. לא משנה איזה זוג תבחר (פה בא עניין הטעם) איכות המשקפיים + השירות ילוו אותך לאורך זמן. בנוסף אמליץ בחום על עדשות "כתומות" שנמצאו כשמישות ביותר ברכיבה (יום/לילה/חורף/קיץ) עבורי.

schwinnie

New member
מצטרף להמלצה.

ומוסיף: השירות מעולה וזה לא מובן מאיליו. כמו כן תיקונים על חשבון הבית, טרייד אין לעדשות שרוטות או בצבע לא מתאים. אני משתמש ב-3 סוגי עדשות: Laser Blue - לתנאי שמש חזקים. Racing Red - לחורף, בוקר מעונן, אחה"צ וכד' Yellow - רכיבות לילה לדעתי זהו שילוב אופטימלי.

eni9ma12

New member
בעיה היא שאני יוכל להוציא רק

מקסימום 300 אולי בסביבות ה350.. לא יותר מזה.... אז אני לא יכול להרשות לעצמי משהו יקר... השאלה שלי מה לחפש ? והאם המרווח לנידוף זעה צריך להיות ממש גדול ? כי ברוזן ניסו לתת לי מישקפיים אם בערך איזה סנטימטר בין המשקף (בחלקו העליון) לפנים!

משקפיים../images/Emo98.gif

לפני ימים ספורים קבלתי את משקפי השמש של בולה מדגם פרול. המשקפיים היו במכירה קבוצתית בפורום הנוכחי במחיר של 259 ש"ח + 29 ש"ח למשלוח. החבילה מכילה שני זוגות של עדשות - חום/מראה לתנאי אור בוהק וורוד לתנאי אור של יום מעונן. מבלי יכולת להשוות לרודי פרוג'קט שכולם מהללים, אני מרוצה מהרכישה. המכירה הקבוצתית הסתימה לפני יומיים. אני מאמין שהיא תשוב לפורום בתוך זמן לא רב. אם תרצה לנסות טלפונית, להלן מס' הטלפון של הספק : 056-470046 שמו דן. ======================================== רם

plato1

New member
מושב...

יש לי נסיון מעולה עם BODY GEOMETRY שאצלי החליף מושב מקורי של GIANT שלי.יותר משנה רכיבה ועדיין מחזיק מעמד. כפי שרבים טענו בפורום רצוי שבחירת המושב תתבסס על התנסות הרכיבה בלבד . נוחות המושב היא פונקציה של תואם בין המושב וחלק אינטימי של הרוכב,ומן הסתם מבנה של אותו חלק שונה אצל כל אחד ואחת. לכן-תנסה לרכב על שני המושבים שציינת לפני הקנייה. בהצלחה

timon1

New member
בקשר למשקפיים:

עזוב את הלוק, הכי חשוב שיהיו נוחות ויגנו על העינים מהקרינה ומחפצים מעופפים, בד"כ כשאתה מוצא משקפיים שיעמדו בקריטריונים האלה הכי טוב הם גם יתאימו לך עם הלוק. המלצה אישית שלי: אין על השירות, הטיב והלוק של רודי פרוג'קט ולא חשוב הדגם, הבעיה היחידה בשבילך תהיה המחיר אבל את השיקולים הכלכליים שלך תצטרך לעשות לבד.

למעלה