כמה שאלות

מה זה??

ומה הקשר בין משחק שלר מכניסים אותו לפאבים, לבין בנות שמתאמנות???

הקשר...

משחק השקל הוא משחק אמיתי, ואלים ביותר, אשר עקב בקשת הנהלת תפוז (הר"מ בסעיף מס'4) איננו יכולים לגלות את פרטיו. הקשר בין הכוחניות של חלק מהוותיקים בבודו נין ג'יטסו לבין בנות שמתאמנות הוא ברור למדי, מחוץ לכמה מלכות אמיתיות שמחזיקות מעמד המון שנים לא תמצא (כמעט) בנות שמתאמנות בצורה סדירה יותר מעשר - חמש עשרה שנים. כמובן שיש נשים בטאיצ'י או בקארטה, שהן שיטות יחסית עדינות ללא הרבה שימוש בכוח אבל תראה לי בנות שמתאמנות יותר מעשר שנים בהאבקות, אגרוף, ג'ו ג'יטסו או נין ג'יטסו מסורתי... אין הרבה כאלו זה בטוח. אני מכיר שלוש ושתיים מהן מתאמנות אצלנו. אז הן כמובן זוכות לכבוד אדיר בגלל שהן לא בנות רגילות. לסבול אותנו ואת משחק השקל במשך כל כך הרבה זמן - זה על אנושי.

תוסיף אותי ...

ואים כבר קשה, נספור עם האצבעות. וחוץ מזה ניסיתי את השנירקול באמבטיה עובד העסק. שישה יחד עם ששת.

fa jing

New member
Hagar my dear

Why you always sound so negative ? Take it easy and enjoy life. Hanan Manila Phillipines​

crane

New member
כי בנים הם מגעילים.

לא לימדו אותך את זה בקורס "פמיניסטיות זועמות א'"?

mickeym

New member
אתה תמיד אשם, לא משנה מה ../images/Emo46.gif

היית צריך ללמוד את זה עד עכשיו, לא?

WaveGal

New member
../images/Emo32.gifנדמה לי ש....

פשוט גרמת לאפור להזכר בילדותו בפנימיה באנגליה. מייד אחרי תה-של-אחר-הצהריים היו חובטים בו קצת (והייתי אומר איפה אבל אז שוב יהיה תרגיל חופשי באסוציאציות, הכל יתחיל מהתחלה, הגר תכעס ותבקשו סליחה יפה ובשביל מה אנחנו צריכים את זה עכשיו...). עכשיו, אם כל השירשור כבר אוףטופיק ושמים אייקון של א"ט, צריך לדבר לעניין? בברכת כל המוסיף גורע

יפה, סוף סוף מישהו מבין

ודרך אגב, ילדותי אכן הייתה באנגליה, בבי"ס עם עניבות והכל. מי שזה מסביר לו משהו - שיבושם

crane

New member
אני חושב שאתה נאשם בהעלתו של המושג

"זין", שטימא את השרשור הזה והפך אותו למשהו שבנים מגעילים מתעסקים בו.

nitzano

New member
בנות מתעסקות בו לא פחות

ולהן איננו קוראים מגעילות והשרשור הזה ממש התדרדר

מה, לנסות שוב? אז אני מנסה שוב.

הגר, שמעי: לא כל הודעה של בנים נגמרת בצורה מגעילה כל כך, ולעיתים קרובות הן אפילו נגמרות בצורה יפה, ויש שמועות על קומבינציות גנטיות שמאפשרות לבנים לגלות גם חמלה, נדיבות ואפילו אהבה לפעמים, אבל באמת רק שמועות. אנחנו לא מושלמים, ולפעמים אנחנו משתמשים בדרך התנסחות שיכולה להעיד, אולי, שהאנשים פה חברים שלנו ואנחנו מתבדחים איתם על כל מיני נושאים שלפעמים אינם עוברים את מגבלת הPC. נכון, השרשור הזה אוף-טופיק, אבל מה לעשות ולפעמים מתפלק לנו הכרומוזום. אני לא בטוח ש"כל שיחה של בנים..." וכו'; זה גורם לך להשמע פחות רצינית ממה שהיית רוצה, במיוחד כששאר ההודעה שלך רלוונטית. בברכת "פציפרימ הדביק אותי ב-'בברכה'"

rowshi1

New member
פרודו צודק

נינ'גיטסו ובודו טאי ג'יטסו, זה אותה אומנות. בודו-דרך טאי-גוף ג'יטסו-שיטה. זהו השם שמשתמשים בו היום.

אוווווווו.... כמה טוב לראות אותך...

איך אתה מרגיש מאמי?... מישה וגרישה שאלו עלייך....

אם תה רוצה אומנות אם סלטות אז לך על

קפוארה יש שם הרבה סלטות הם מבצעים המון הקרובטיקה חבר שלי לומד שם 3 שנים ועושה סלטה בורג שזה די קשה

bennyTKD

New member
טאקוונדו אולי מתאים לך

אם אתה רוצה בעיטות, כנראה מתאים לך טאקוונדו. יש שם המון סוגים של בעיטות, כולל בעיטות בקפיצה באוויר, בעיטות 360 מעלות, 540 מעלות ועוד. בלינק זה תוכל למצוא 9 סרטונים שמדגימים מה אפשר לעשות בטאקוונדו. בני

למעלה