כמה שאלות...

siven16

New member
כמה שאלות...

אני עוברת דירה, עם הורי, וככל הנראה אני אגור בממ"ד...אמי הרשתה לי לצבוע רק קיר אחד, שבקיר זה אני אמורה לצייר גם שתי פיות קטנות, תאריך הלידה שלי הוא=28 לנובמבר שנת 1986 אני ילדה שאוהבת טיולים ואוהבת לסחוף אנשים אחרי.... שאלה שנייה: חשבתי לשים בתקרה המון ווים ועליהם לתלות המון לוכדי חלומות ופעמוני רוח... האם הדבר הזה טוב? שאלה שלשית: האם מותר לשים קקטוס על עדן החלון?! בתודה רבה, סיון

siven16

New member
ושכחתי

החלון פונה לכיוון צפון והדלת לכיוון דרום

yaeliru

New member
שלום פיה קטנה...

בוודאי שאת אוהבת לסחוף את כולם - לפי תאריך הלידה שלך את שייכת לאלמנט אש יאנג, שהם מתאפיינים בכריזמה ויכולת לשלהב אנשים. קצת קשה לדעת איזה קיר לצבוע כיון שאנחנו לא יודעים היכן הדלת, באיזה מיקום בבית נמצא הממ"ד. חוץ מזה, ממש רצוי לדעת היכן תמקמי את המיטה שלך, לפי טעמי האישי, הקיר שעליו נשענת המיטה זה הקיר שהייתי צובעת. קקטוס בתוך חדר לא מומלץ כ"כ, כיון שהוא קוצני ועלול לעודד מריבות וצרות. אולם את יכולה לשים אותו מחוץ לבית, שיגן עליך. אני מקווה שאת לא מתבאסת מזה שאת ישנה בממ"ד, יש לי חברה שהממ"ד הוא החדר עם האנרגיות הכי טובות בבית שלה ולכן הפך לחדר עבודה. בקשר לפעמוני רוח, הם לרוב פחות מומלצים בחדר שינה כיון שהם מניעים צ'י, כלומר, מעוררים ואת בטח רוצה לישון בלילה... לא נראה לי שישי בעייה עם לוכדי חלומות. יום טוב! יעל

siven16

New member
טוב אז...

כמה דברים ששכל הנראה לא רשמים... תאריך לידה שלי: 28 בנובמבר 1986 שעה 10:30 חלון בצד:צפון דלת: דרום החדר הוא ממ"ד ואני ממש לא עצובה מזה, את המיטה אני אציב ככל הנראה בכיון: מערב

למעלה