כמה שאלות

BoogieDTN

New member
כמה שאלות

שלום אני חדש בפורום עכשיו אני גר בישראל ומסיים את הלימודים בתיכון, ויש לי תוכניות לעשות טיול CROSS קנדה וארה"ב. בהתחלה אני מתכוון לחיות זמן מה אצל הדוד שלי בטורונטו, לעבוד קצת ולצאת לדרך. ועכשיו, לשאלות: 1. קשה למצוא עבודה בטורונטו? יש איזה עבודות מיוחדות לישראלים/ דוברי עברית? 2. יש אפשרות להתארח אצל משפחות במהלך הטיול המתוכנן? 3. אני צריך להוציא ויזה בשביל להיכנס לקנדה? אפשר להשתמש בויזה זו לשם כניסה לארה"ב? 4. יש הרבה ישראלים בטורונטו? 5. לא ממש קשור לפורום, אבל: מאיזה גיל אני יכול להוציא רישיון נהיגה בינ"ל? 6. עדיף להשכיר אוטו או שלקנות יד שניה ובסוף הטיול למכור? מ... זהו בינתיים ... תודה מראש

coconut56

New member
אני יכול לענות לך רק על שאלה 4

בטורנטו יש "full of israelis" זאת עיר מפוצצת בישראלים..היה עלזה כתבה בעיתון שזאת עיר הכי ישראלית בעולם אפילו לפני ניו יורק

La Gamba

New member
אבל, אין ספק שהעיר הכי ישראלית

בחו"ל היא <b>לוס אנג'לס</b>! אבל הז לא עד כדי כך איכפת לי, כי אני לא מתכוון לגור בחו"ל ב12 השנה הקרובות.

coconut56

New member
פפחחח.... כנס כנס

למה נראה לך שלוס אנגלס היא העיר הכי ישראלית? יש המון ישראלים, זה נכון! אפילו יותר מדי...אבל תחשוב על ברוקלין? על ניו יורק עצמה? זאת ישראל הקטנה! יש שם יותר יהודים מאשר בארץ!! אז תחשוב לפני שאתה אומר..
{אם זה נשמע לך הודעה תקיפה אז אל תחשוב ככה}

Doctor Evil

New member
כנס כנס (כמו שאתה תמיד כותב)

יש הבדל בין יהודים לישראלים. יהודי זה דת וישראלי זה לאום. נכון שיש הרבה יהודים בברוקלין, אבל בטח שלא יותר מבישראל. אז תחשוב אתה לפני שאתה אומר. אההה כן- אם זה נשמע לך הודעה תקיפה אז אל תחשוב ככה.

sivani

New member
תשובות

1. אין לך סיכוי למצוא עבודה בקנדה בלי ויזת עבודה,אל תשלה את עצמך בעניין הזה. ולא,אין עבודות מיוחדות בשום מקום לישראלים. 2. המ...אם אתה מכיר משפחות,אז כן.אם לא סביר להניח שלא. 3. לא צריך ויזה,אבל השהייה מותרת עד חצי שנה. 4. יש 50,000-60,000 ישראלים בטורונטו. אין לי מושג לגבי היתר.

Doctor Evil

New member
את טועה

יש דווקא עבודות לישראלים. יש המון משפחות ישראליות שמחפשות אופר לילדים שלהם. ברור שקצת יהיה לו קשה למצוא כזו עבודה בהתחשב במגדר ובגיל שלו...

sivani

New member
אני מדברת על עבודות של ממש

בחברה או משהו,לא במשפחות פרטיות.

recruta

New member
אמממ

יש איך שהבנתי באיזור שם הרבה מחנות קיץ (summer camps) של יהודים/ישראליים שמחפשים עובדים דוברי עברית בשביל הנוחיות של הישראליים. אני הולך לאחד כזה בקיץ, אבל זה יהיה על יד פלורידה במחנה שנקרא "מחנה קיץ רמה" וזה בBerkshires למי שמכיר/ה.. להית עמי

Doctor Evil

New member
אבל

הוא לא מחפש קריירה, אלא עבודה זמנית, כדי שיוכל לחסוך עוד קצת כסף ולהמשיך לטייל.

sivani

New member
נכון,אבל...

בדרך כלל אופר זה בנות,לא בנים. ו...זה בכלל לא משנה,כי גם אם הוא רוצה לעבוד בתור מלצר או בחנות בגדים,לא יקבלו אותו בשום מקום בלי אישור עבודה חוקי. תאמין לי, אני מחפשת לי עבודה עכשיו וממלאת טפסים,ובכל מקום אני צריכה לתת את מספר ה-SIN שלי שזה הכרטיס שאומר שאני חוקית לעבוד בקנדה כי אני מהגרת\תושבת קבועה\איך שלא תקרא לזה.

BoogieDTN

New member
איפה אני יכול לקבל מידע

על הויזת עבודה הזאתי? איך מוציאים אותה?

recruta

New member
לא יודע בדיוק

אבל תנסה לברר במשרד הפנים הקרוב אליך..

למעלה