1.הקבצים שאחראים על המעבד ? אתה מדבר על הביוס ? בכל מקרה בדרך כלל כדי להתעסק עם המעבד צריך לפתוח את המחשב... 2.אתר האקינג בעברית ? כל אתר שניסה לספק חומר בעברית או היה קשור לישראל באיזושהי צורה לא החזיק מעמד יותר מיומיים. 3.תבקש מאחיך הקטן (עכשיו אני מבין למה בעברית). N0
לילד בשם S-G-T אני לא ממש מאמין שיש לך מושג ולו הקלוש בהאקינג כי כל האנשים שבאמת עושים זאת לא ממש מדברים על זה!!!!!! אני במקרה ראיתי את הפורום הזה ולא האמנתי למה שקראתי מותק שמור על פיך כי אף פעם לא יורדים על אנשים שלא מבינים בנושא כל שהוא ולכן אני לא ארד עליך ולרמה שלך! שמור על הנושא בשקט אם אתה מבין מה טוב ולכולם אין האקרים שעושים בעיות יש רק ילדים קטנים שלא מבינים מהחיים שלהם כל טוב חברה! PYRO X
אתה יודע בהתחלה כשקראת את מה שכתבת - התחלתי לחשוב - יכול להיות שאתה צודק ואני טועה - אולי כן צריך להיות יותר סובלני - אבל אז חזרתי לעצמי והבנתי - א-י-זה מ-פ-ג-ר א-ת-ה !!! קלוט משהו : אל הבסיס ש אתה בדיוק היית צוחק אם מישהו היה שואל אותך איך לעשות קיצור דרך ב ווינדוס - ואל תגיד לי שלא - אותי מצחיק זה - למה ? תיגש לפורום למשל של לינוקס ותישאל שאלה נפוצה שתשובה לה אפשר לימצוא באחד ה faq תיראה את התשובות החמות !!! אותו דבר אנשים צריכים לעשות מחקר לנסות ליפתור בעיות לקרוא וללמוד ואם משהו לא מצליח רק עש הם יכולים לפנוט לפה - תחשןב למה שמישהו ירצה לבזבז את זמנו כאשר בעצם זה ששואל לא ביזבז שניה בנסיון לחקור ולחפש - זה פשוט מוציא אותי מכליי!!! - שאלתי שאלה אל linux או freebsd אני לא זוכר כבר - אז ליפני זה קראתי 4 faq אל הנושא ו 2 manuals ביזבזתי בסביבות ה 9 שעות - ורק עש שאלתי קלוט את הרמז - אנשים כמוך מעודדים אנשים במוהו ששואלים - תנו לי בבקשה את תוכנת הפריצה ההכי טובה - בלי לחשוב לרגע שבאצם האחד לא קשור לשני - אז עשה טובה דחוף את האגו שלך לת*חת חזק חזק !!! כי לי אין כח למפ*רים כמןכה !!!!!!
אל תחשוב שפריצה בעזרת תוכנות יד שניה, נותנת רק לך גישה למחשב של אחרים, למעשה היא נותנת גישה למחשב שלך גם. אז לפני שאתה הולך ומוריד תוכנות פריצה כביכול ללא וירוסים, תחשוב האם אתה רוצה, באמת רוצה לשחק במשחק הזה...