רמות צלילות
לא יודע אם יש הבדלים בין חולמים צלולים טיבעיים ( כמוך ) לחולמים צלולים בעזרת שיטות ( כמו רובנו... ). רמת הצלילות יכולה להיות כל כך גבוהה עד שהכל יהיה שם יותר מציאותי מהמציאות עצמה! ואני ממש לא צוחק, אנשים רבים מספרים שהחלומות הצלולים שלהם נראים יותר מציאותיים מאשר המציאות האמיתית, הצבעים הרבה יותר חדים, הכל הרבה יותר חד וצלול... יש בזה גם הרבה הגיון כי בחלום צלול אין מיגבלות פיזיות שקיימות במציאות כמו אוויר בינך לבין מה שאתה רואה, או עכירות פנימית של עדשת העין, שם הכל ווירטואלי ולכן הגיוני שיהיה חד ומציאותי יותר! לדוגמה עם תסתכל מרחוק בלילה על אורות של עיר רחוקה תראה שכל נקודות האור בה נראות מנצנצות, זה קורה בכלל התזוזה של האוויר בינך לבין העיר שנמצאת כמה קילומטרים ממך ( עם כוכבים זה אותו הדבר, הם נראים מנצנצים בגלל תזוזה של האוויר ) בחלום צלול אין את זה! בחלום צלול אתה יכול להסתכל על עיר שנמצאת 20 קילומטר ממך ולראות אותה צלולה וחדה לגמרי! לראות כל בית ובית וכל עץ או שיח! אני אישית לא מאמין בזה אבל בפורום הטיפשי ( לדעתי ) "דרך הלוחמים" מדברים הרבה על "שערי חלימה" הם אומרים שחלום צלול הוא רק דרגה ראשונה ומאד נמוכה בחלימה, חלום צלול הוא רק השער הראשון בדרך והרבה דברים הרבה יותר מדהימים ומציאותיים שאפשר להגיע אליהם דרך חלום צלול, המפתח לפי מה שהם אומרים הוא בזמן חלום צלול להביט בכפות הידיים שלך, זה אמור לתת לך איזו נקודת מבט מיוחדת שתעזור לך לעבור לשערים הבאים.... נשמע לי שטויות...
Lucid