כמה שאלות...

Black Hawk

New member
כמה שאלות...

קודם כל אני אציג את עצמי: שמי אלי, אני תלמיד תיכון בן 17 ברחובות. לפני כמה ימים החלטתי להתנדב למשמר האזרחי. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. מה אופי הפעילות שאני אעסוק בה? האם אני סתם אסתובב בקנין וכ"ו או שמשהו יותר מעניין? 2. האם אני אקבל נשק בתנאי שאני אלך למטווח? ואם אפשר, אז בקצרה תתארו לי את אופי המשמר, פעולותיו וכ"ו. בתודה מראש, אלי

BoSco

New member
כבר מלא שאלו תסתכל בהודעות קודמות..

בעיקרון אתה בן 17 אז אתה לא נקרא מחוייבות אישית אלא מתנדב נוער (קלאסי) בקלאסי מקבלים נשק אחרי תקופת התנדבות קצרה אתה תסתובב בקניון וברחובות תבצע תח"צ (ביקורת אוטובוסים) אם זה קיים אצלכם ואבטחה של ארועים של העירייה יש לך סמכויות מעקב במקרה ש... יש הוראות םתיחה באש... נוהלי חפץ חשוד\אדם חשוד\רכב חשוד... ומדיי פעם אתה יכול לעלות לניידת שמפעיל מתנדב (משאזו"ר) ((לא ניידת רגילה ולא ניידת תנועה!!!)) וזהו פירוט יותר מדויק פשוט תשב לשיחה עם המב"ס\ית

epi

New member
בקשר לשאלות שלך.

יש לי הצעה למתנדב ולשלום 30 במקום שכל פעם מישהו ישאל מה עושים שרוצים להתנדב אולי תפרסמו מאמר על העניין וזהו.

רועי ב

New member
אחי מה המצב

אז ככה אני רחובותי מתנדב משא"ז אני יפרט לך ויתן לך את האי סי קיו שלי לפרטים נוספים 1. אופי הפעילות - תורן בסיס, מחסומים, סיורים ממנועים בניידת או משאזור, אבטחת תח"צ(שמשלובת עם ממונע באופן קבוע - וגם נחשבת פעילות נפרדת)אבטחת קניון, אבטחת אירועים,ועוד וזה תלוי באיזה בסיס אתה מתנדב 2.נשק - רק לאחר מטווח שד"א התקיים היום

למעלה