כמה שאלות

uriw

New member
כמה שאלות

בס"ד שלום, מה נשמע, הכל טוב, יופי. יש לי כמה שאלות: 1. ניסיתי לעשות MILD והגעתי לשלב שרעדתי כמו חולה פרקינסון אבל לא התקדמתי יותר מזה, מה לעשות? 2. האם בשיתוק שינה אתה מרגיש שהגוף מאוד כבד (כמו שקורה לי) או שממש אי אפשר להזיז את הגוף 3. חלמתי שאני שומע איזה שיר של אריאל זילבר מהרדיו, וזה שיר שאני בכלל לא מכיר את המילים שלו. אז האם המילים ששמעתי בחלום הם המילים האמיתיות או מילים שהמוח שלי המציא. המון בריאות ואושר לכולכם תודה

ofir_y

New member
בס"ד

1. נדמה לי שאתה מתכוון לWILD, ותופעות כמו רעידות, האצת דופק לב, ותחושות משונות בגוף הינן נורמליות. 2. בדיוק, זה הרעיון של שיתוק שינה. 3. לא. המוח שלך המציא את המילים ... בריאות ואושר גם לך

LucidGuess

New member
בס"ד גם לך ( בס"ד = יהיה בסדר )

בס"ד ( = יהיה בסדר ) נראה לי שהתכוונת לשיטת WILD שבה אתה שומר על מודעות עצמית בזמן שאתה נירדם. בשלב הוויברציות החזקות ( פרקינסון ) אפשר דיי בקלות להיכנס לחלום צלול, נסה לדמיין את עצמך עושה תנועה מהירה כלשהי, לדוגמה דמיין שאתה מסתחרר במהירות במקום במשך מספר שניות, או דמיין שאתה עף מעל איזה נוף, או רץ, או שוחה בנהר... כל פעולה הקשורה לתנועה מהירה, זו שיטה מאד יעילה. שיטה אחרת היא לדמיין את עצמך קם ויוצא מחוץ לגופך, אם תצליח החלום הצלול יתחיל כחוייה חוץ גופית אך תוכל בקלות ליצור לעצמך גוף ולשנות את הסביבה לסביבה אחרת. שיטה אחרת לכניסה לחלום צלול בזמן הוויברציות זה לדמיין פשוט מאד שאתה מסתכל על משהו, זוג אופניים ,שולחן או כל דבר אחר, תמשיך להתרכז רק בזה עד שזה יהפוך להיות מוחשי לגמרי ופתאום תמצא את עצמך ליד זה בתוך חלום צלול. בקשר לשיר, קשה לדעת אם זה שיר שהמוח שלך המציא ( שזה בהחלט יכול להיות ) או שזה שיר אמיתי של אריאל זילבר ששמעת מתישהו ברקע אפילו בלי לשים לב, וזה פשוט ניקלט אצלך בראש בלי שידעת מזה. Lucid

uriw

New member
תיקון

טעות, אני ניסיתי את שיטת ה - MILD. דימיינתי שאני נמצא על גבעה גבוהה ומשקיף על עמק ירוק ומלבלב, שזה שיטת MILD.

LucidGuess

New member
שיטת MILD יכולה בקלות להפוך ל WILD

אם אתה עושה MILD וממשיך לדמיין את החלום שהיה לך בלי הפסקה ובינתיים אתה כבר מתחיל להרדם בלי לאבד את המודעות העצמית אז זה כבר הופך להיות WILD, כלומר זה עשוי ליגלוש ל WILD... הגבול בין השיטות יכול להיות דק, וויברציות הן תופעה מאד אופיינית WILD ולא ל MILD, אתה לא אמור להרגיש וויברציות ב MILD אלא אם אתה מושך את בזמן יותר מדיי ולא נותן לעצמך להרדם רגיל, ואז אתה עלול להיכנס באופן מודע לתוך חלום צלול, שכאמור זה כבר WILD. כדי לעשות MILD מספיק לדמיין במשך 10 דקות את החלום בו אתה רוצה שוב להיות, ואז הפסק ותן לעצמך להרדם. Lucid

למעלה