כמה שאלות...

נוב 00

New member
כמה שאלות...

שאלה ראשונה. אני משחק עם יונייטד עונת 07-08 אם אני לא טועה פביאן בארטז הגיע לגיל 36 בנוגע למה שהוא רוצה רשום שהוא רוצה להמשיך בקבוצה לאחר הפרישה, החוזה שלו נגמר העונה ואני רוצה לחדש אותו הוא לא רוצה לחתם על חוזה אפילו שאני מציע לו 180000 לשבוע והוא יהיה בתפקיד מאמן/שחקן, והוא ממשיך לסרב ניסיתי גם להציע לו רק מאמן והוא לא מסכים, אבל רשום בפירוש שהוא רוצה להמשיך בקבוצה יש למישהו פתרון? שאלה שניה. מרטין פלרמו שמשחק אצלי בהרכב כמעט כל משחק יש לו מאזן יפה מאוד מקבל משכורת מכובדת ביותר החליט שהוא רוצה אתגר חדש, כנראה שנמאס לו לזכות בכל תואר אפשרי פחות או יותר כל עונה, איך אני משאיר אותו בקבוצה? הצעתי לו מקסימום משכורת שאפשר אבל הוא לא רוצה לדון בחוזה חדש. למישהו יש פתרון? ומשהו אחרון שאלתי פה לפני איזה שבוע בנוגע שכמה שחקנים לא מרוצים בגלל שהם חושבים השסגל צריך יותר עומק , אז קניתי עוד מגינים ועוד קשרים ועוד שוער ועוד חלוצים נהיו מרוצים שוב אבל אחרי כמה זמן שוב חושבים שצריך יותר עומק. מישהו יותר מה הם רוצים בכלל? תודה וביי

zidane4444

New member
שאלה קטנה , בארט משחק בקביעות......

בהרכב? בקשר לפאלרמו אין מה לעשות ככה זה יאלה מזה מפריע לך אם הוא ממשיך להפציץ תשאיר אותו

נוב 00

New member
בארטז...

משחק בקביעות בהרכב ובנוגע לפלרמו הוא ממשיך להבקיע אבל הוא רוצה לעזוב אני רוצה להשאיר אותו השאלה איך?

JRM

New member
פאלרמו

לבנאדם נמאס...הוא מרגיש שהוא מיצה את עצמו ביוניטד, חלאס, די, נגמר לו מהמועדון שלך והוא רוצה לראות עולם זכותו? כן. אז אין לך מה לעשות בקשר לזה, תתחיל לחפש מחליף... בקשר לבארטז...אין לי מושג...הוא רוצה להשאר אבל לא חותם על חוזה כשחקן מאמן תנסה להציע חוזה בתוך שחקן/מאמן שנגמר בתום העונה הנוכחית...אם הוא יסכים אחרי הפרישה כשהוא רק מאמן תאריך לו את החוזה

נוב 00

New member
עידכון...

המשחק כל כך חכם שפאלרמו לא רצה לחתום על חוזה נוסף, הישתחרר בפרי טרנספר מייד שהישתחרר הצעתי לו חוזה עם פחות או יותר 20000 פחות ממה שהצעתי לו מתי שהוא רצה אתגר נוסף, הוא הסכים וחתם ועוד איפה שרשום מה הוא חושב כתוב שהוא רוצה להרשים את המאמן החדש שלו (וזה אחרי שהוא משחק כבר איזה 7 עונות איתי) בקשר לבארטז עזב , לא היה לי כח לעשות משחקים עם החוזה עד שהוא יסכים עזב לליל הצרפתית שם הוא מקבל משכורת של 160000 פחות ממה שאני הצעתי לו בחוזה..

JRM

New member
היידד...

לאינטלגנציה המלאכותית של המשחק...

talking heads

New member
למרות שמאוחר מידי.....

בקשר לברטאז אולי היית צריך להציע לו להיות סקאוטר או משהו כזה.... בקשר לפלארמו....היית מציע אותו להשאלה, היה משחק שנה באיזו קבוצה מעפנה, עוזר לה לעלות ליגה, מתלהב וחוזר אלייך שמח ואולי משופר....

למעלה