כמה שאלות:

boy in the well

New member
כמה שאלות:

1. מה הדרישות היום לעבודה כגרפיקאי ?
2. האם תיק עבודות ב- disc on key מקובל בימינו ...?
3 היכן יש אתרים טובים ללמידה עצמית ?
4. האם אפשר להתמיד בתעסוקה כגרפיקאי עם עניין
שמתגבר עם הניסיון ...?

boy

להלן התשובות מהידע שלי

תשובתי אכן מהידע שלי

הדרישות לעבודה כגרפיקאי היום הם ידע בהבאה לדפוס ועיצוב בתוכנות הפוטושופ, אילוסטרייטור והאינדיזיין, תיק עבודות נהוג להגיש דרך אתר אינטרנט או שתבנה לעצמך או שתעלה את העבודות שלך בכל מיני אתרים חינמיים שיאפשרו לך זאת, ניסיון בעיצוב גרפי נמדד על פי פרויקטים שבעצם תבצע הן לתיק העבודות שלך או ללקוחות, תמיד תוכל להתחיל כדי לצבור ניסיון בעיצוב על ידי ביצוע מספר עבודות חינמיות לחברים ולהציג אותם בתיק העבודות שלך, ככל שיהיה לך תיק עבודות בעיצוב רב תחומי אכן זה יעיד על ניסיון בעיצוב, חברות רבות דווקא מחפשות מעצבים וגרפיקאים ללא ניסיון כך שזה לא פרמטר לקביעה אם תמצא עבודה אך ורק בתנאי שתצבור ניסיון בעיצוב גרפי, כיום עיצוב גרפי ועבודות בגרפיקה הם לאו דווקא לתחום הפרסום ותוכל למצוא עבודות בתחומי עיצוב לחברות האופנה והטקסטיל שמחפשות גרפיקאים, תחומי ההדמיות הדיגיטליות וחברות לבנייה ועיצוב אתרים ועוד. זה המזל הרב שיש בתחום הזה שעבודה לא חסר אם תמצא את המקומות הנכונים ותעשה סקר טוב למציאת מקום עבודה, מציע לך ללמוד בצורה מסודרת ולאו דווקא בצורה של למידה עצמית שאכן תוכל לקבל כלים על חוקי העיצוב והכנה בתיק עבודות בעיצוב.

noynoysha

New member
תשובות

1. יש היום דרישה לגרפיקאים בעיקר במשרדי פרסום, רשתות חברתיות ועיצוב אתרים
2. לדעתי לא מספיק, יש עבודות שלא מספיק לראות אותן במחשב
3. למידה עצמית זה קצת כולל, יש המון תוכנות בעיצוב גרפי אז תלוי מה אתה מחפש
4. כן, אני התחלתי ללמוד לפני חצי שנה עיצוב גרפי בהאקריו ואני מרגישה שכבר צברתי ניסיון אז אין לי ספק שבעולם המקצועי לומדים הרבה.

למעלה