כמה שאלות

יאשי1

New member
כמה שאלות

היי, לא מזמן נחשפתי לתחום הזה שנקרא חלומות צלולים ומאז התחלתי לחקור קצת את הנושא.
היום בבוקר התחלתי לעשות לעצמי בדיקות מציאות כל שעה בהתאם למה שקראתי וכמובן שעדיין לא התנסיתי בחלום צלול.
אז לפני שאני מתנסה בזה הייתי רוצה לשאול מס שאלות:
*כמה זמן נמשך חלום צלול?
*אפשר להתעורר מחלום צלול ואיך עושים זאת?
*היום קראתי על שיטת ה-WILD, אז רציתי לדעת מה בדיוק קורה לפני שאני נכנס לחלום הצלול(מבחינת הדברים שעלולים להפריע לי בזמן שאני "משותק") ועד למצב שבו אני נמצא בחלום?
*איך אני אמור להתנהג במצבים האלה?
תודה רבה והמשך יום טוב :)

makron2

New member
שלום לך...

ברוך הבא לפורום.

"כמה זמן נמשך חלום צלול?" - לפעמים דקות לפעמים כחצי שעה/שעה ולפעמים יותר - יכול להיות כמה בלילה אחד,זה תלוי גם כמה זוכרים כמובן.

"להתעורר מחלום צלול ואיך עושים זאת?" - בדרך כלל *שרוצים אז מצליחים להתעורר - אם זה נכשל אז אפשר למצוא פתרונות שונים,המטרה היא להשאר החלום כמה שיותר תוך כדיי שמירה על ההבנה/מודעות שמדובר בחלום.

"רציתי לדעת מה בדיוק קורה לפני שאני נכנס לחלום" - בויילד לפעמים שמים לב למעבר עצמו ייתכן ויהיה בו תחושות/רעשים/מראות מוזרים/שונים ולפעמים גם ישר מוצאים את עצמנו בחלום הצלול.

"איך אני אמור להתנהג במצבים האלה?" לשמור על רוגע ולהזכיר לעצמך שזה שלב בדרך לחלום ועוד מעט תהיה בחלום - אפשר לומר לעצמך משפט "כמו אני עובר לחלום ואני יהיה בו צלול" וכדומה.

למעלה