כמה שאלות...

the magic

New member
כמה שאלות...

אני מקווה שתוכלו לענות לי: 1. האם ניתן לדעת בלידה האם אתה נשא? 2. אם לאף אחד במשפחה אין את הנגיף, האם בכל זאת יש סיכוי שאתה נשא או שמא בטוח שאין לך את הנגיף? 3. אם אין את הנגיף, האם הוא יכול להיווצר במשך השנים? ואני מדגיש, לא בהעברה ממישהו אחר, האם הוא יכול להיווצר עם השנים? 4. האם האיידס עובר גם ברוק? האם ניתן להידבק בנשיקה צרפתית? 5. האם האיידס יכול להיווצר מעצמו תוך כדי מגע מיני או תוך כדי נשיקה? ואלו שתי שאלות שונות, אם תוכל לענות לי על שתיהן. 6. האם קונדום מונע ב100 אחוז הדבקות? אולי כדאי לשים 2? 7. נראה לי שיש לי עוד שאלות, אני לא זוכר כרגע, אני מאוד אודה למי שיענה לי על כל ה6 שאלות הללו, הנושא מאוד מטריד אותי.

כמה תשובות...

1. קשה לאבחן בבטחון גמור איידס בלידה. ניתן לאבחנו בלידה במידה מויימת של דיוק. בגיל 18 חודשים ניתן לאבחן בבטחון גמור. 2.אם לא קיימת יחסי מין לא בטוחים,ואם לא הזרקת סמים אין זה סביר שתהיה נשא איידס. 3.הנגיף אינו יכול להווצר באדם יש מאין, הוא יכול לעבור מאדם אחד מודבק לאחר. 4.איידס אינו עובר ברוק. נשיקה צרפתחית אינה מעבירה איידס 5.נגיף איידס אינו יכול להווצר מעצמו תוך כדי מגע מיני או תוך כדי נשיקה. 6.קונדום אחד מונע איידס ביעילות ואין צורך להשתמש בשניים.

the magic

New member
תודה רבה... בקש ל4 ו6

תודה רבה על התשובות, זה די הרגיע אותי. בקשר ל4, לא שאני מתווכח איתך, אבל שמעתי הרבה פעמים שגם בנשיקה, האיידס עלול לעבור, כל עוד יש החלפת רוק/מגע של רוק. בקשר ל6, ממש בטוח? כי אם אני לא טועה, קראתי במאמר שזה עוזר רק ב90 אחוז מהמקרים, או משהו באיזור.

עוד תשובות

1. רקקחו אניו מעברי איידס ולכן נשיקה אינה יכולה להעביר איידס. 2.הקונדום הנו בטוח מבחינת מניעה של העברת איידס אם משתמשים בו נכון.

למעלה