כמה שאלות

shir19948

New member
כמה שאלות

היי אני שיר ואני כותבת ספר ויש לי כמה שאלות רפואיות שאין לי ממש את מי לשאול.

הדמות הראשית (גבר בן 19 עוסק בספורט באופן קבוע היה מכור בעבר למשכחי כאבים) מתחיל לחוש ברע לאחר שלילה שלם לא ישן (דבר אשר לא חדש אצלו אחרי טראומת טביעה שעבר בגיל 16) יש לו סחרחורות וכאבי ראש לא מוסברים שמתגברים ומתגברים (התאריך המדובר הוא תחילת יוני) יחד עם הסחרחורות וכאבי הראש ישנה זיעה קשיי נשימה תחושות התעלפות בחילה וחום גבוהה אם אני מוסיפה לכול זה גם דימום מהאוזניים לאיזו מחלה פחות או יותר אני מגיעה? באיזו צורת טיפול אפשר לטפל במחלה חוץ ממנוחה? מה הוא הטיפול תרופתי? האם המחלה מדבקת? האם כדאי או לא כדאי שיסתובב על יד ילדים ונשים בהריון?

תודה מראש,
שיר שמשי.

נ.ב.: סליחה עם סיבכתי אתכם יותר מדי אני פשוט מנסה להגיע לתשובה מדויקת...

0 אור 0

New member
תראי

אםזה אבולה אז לא כדאי שהוא יסתובב ליד נשים בהריון אבל אם יש לו גידול במוח אז ממש לא משנה,
אני מאד ממליצה שמכיוון שאת זו שכותבת את הספר תלכי בכיוון ההפוך:
תחליטי איזו מחלה את רוצה שתהיה לו, לפי פרמטרים שאת רוצה לעלילה (למשל אם היא מדבקת, אקזוטית, מסכנת חיים ....)
ואז תקראי בגוגל על המחלה שבחרת ותשתמשי במידע,

מאסטואידיטיס

לא סביר דימום אבל כן יכולים להיות הפרשות מהאוזן
טיפול באנטיביוטיקה לפי הרפואה הקונבציונלית

יעל ND

New member
שלום שיר,

קודם כל, תשקלי שוב, האם כדאי לך לכתוב על הדברים שאת לא מבינה בהם? הרי את בטח רוצה שסיפרך יהיה מוצלח ויביא לך רק משוב חיובי.

לשאלתך, זה יכול להיות כל דבר החל מפוסט-טראומה (שנשמע הכי הגיוני לאור הנסיבות שאת מתארת). בוא נומר כך: אילו אחד כזה היה מגיע אלי, הייתי שולחת אותו לרשימה ארוכה של בדיקות, אחר-כך לנוירולוג, שבטח היה שולח אותו לעוד כמה בדיקות נחוצות לאור התסמינים, אחר-כך למומחה לכלי דם, לאורתופד ולאף-אוזן-גרון ואולי לעוד כמה מומחים (תלוי בתוצאות שיתקבלו עד לשלב הזה). אם וכאשר הכול יתגלה כתקין - לאבחון פסיכיאטרי או פסיכולוגי (תלוי במטופל). ולאור כל סיכומי פגישות ותוצאות של כל הבדיקות שיתקבלו תהיה ההחלטה. ויכול להיות שהכול פסיכוסומאטי - אז הייתי מטפלת הומאופתית. אם לא או לא רק - בהתאם למה שיתברר.

למעלה