כמה שאלות :)

volkaria

New member
כמה שאלות :)

1)אני יודעת שחיות מפליצות (הנודים של החתול של ההורים שלי...אלוהים ישמור!!!) אבל נראה שאצל גילי זה קורה הרבה...ממש הרבה.
הוא ממש פלצן קטן...לא פעם ממש התעוררתי מהריח באמצע הלילה,וזה קורה לו בלי שום סיבה ככה שזאת לא "המתקפה הארומתית" שלו כשהוא מפחד או מתרגש נורא.
זה תקין?הוא אוכל רויל קנין ורוד,וממש מידי פעם מקבל חתיכה של פרי\ירק\בשר,פעם ב....

2)במידה ואני מביאה חמוס נוסף (מכוונת דווקא לחמוסה מעוקרת\לא מעוקרת שאני אעקר בעצמי) אך עניין הכלים עובד?
הם אוכלים מאותו הכלי?שותים מאותם המים?עושים צרכים באותם הארגזים?יש להם בעיה לחלוק צעצועים?
אני יודעת שיש חיות קנאיות,חתולים נגיד יכולים להיות ממש קטנוניים בנושא הזה.

Sweet Fantasy

New member
תשובה

1. אין לי ממש תשובה , אם את חושבת שהוא משחרר גזים שלא אמורים לצאת
כדאי להתייעץ עם וטרינר לבדיקה לראות מה הסיבה.

2. הם בדרכ אוכלים ושותים באותו כלי ועושים צרכים באותו ארגז, לא נתקלתי בחמוס שמסרב לאכול\לעשות צרכים בשותף. כנ"ל צעצועים.

WTR

New member
היי

קודם כל, כל החיות מפליצות (כמונו
)
השאלה עד כמה זה מפריע לך ואם יש משהו בכלל שאפשר לעשות עם זה
רויאל קאנין - ידוע שהוא גורם לגזים אצל הרבה (לא יודעת אם בחמוסים אבל שמעתי את זה הרבה אצל כלבתולים)
אז אפשר לנסות להחליף אוכל, אבל ממש ממש בהדרגה של כמה שבועות, ולוודא שגילי יאהב את האוכל החדש כי חמוסים הם די בררנים...

אני יכולה להעיד על ג'ייד שעד כמה שהיא קטנה היא פלצנית מאוד גדולה
היא משחררת מהתרגשות/פחד אבל הרבה פעמים גם "סתם ככה", כביכול בלי סיבה
זה לא משהו שמפריע לנו, אנחנו פשוט לא נחזיק אותה צמוד אלינו כדי שלא ידבק לבגדים ואחרי כמה דקות שהריח עובר מתנהגים כרגיל...

volkaria

New member
טוב לשמוע

שלא רק אצלי יש חמוס שמפליץ כאילו הוא חי על חמין.
זה נראה טבעי...אין לו כאבי בטן..יש לו תאבון בריא,ישן כמו שצריך..
אני רוצה לקפוץ לוטרינר לבדוק אצלו משהו אחר (הוא משתעל יותר מהרגיל בימים האחרונים..) אשאל אותו על זה בכל מקרה.
ועכשיו כשאת אומרת את זה אני באמת זוכרת שלפני הרויאל קנין הוא לא היה כזה פלצן..
ואצלי אגב הוא לא בררן בכלל...עד עכשיו החלפנו 3-4 מזונות (משום מה לא תמיד היה את הסוג הקודם שקנינו בחנות..לא ברור אך) ואת כולם הוא אהב ואכל בלי שום בעיה..

למעלה