כמה שאלות...

simi kaTan

New member
כמה שאלות...

שלום לכולם, אני בן 21 עובד ומשלים בגרויות ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.רציתי לדעת אילו מכוני הכוונה קיימים באזור הצפון(עמק יזרעאל וחיפה) 2.אני אדם מאד יצירתי מטבעי. אני מצייר מאז שאני זוכר את עצמי ונמשך למקצועות העיצוב השונים. חשבתי ללמוד באקדמיה פרטית לציור פיגורטיבי בירושלים (לא בצלאל) שהלימדים בה נמשכים 4 שנים. הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא בטוח שאחרי הלימודים אני אשתכר מהציור באופן מספק. רציתי לדעת לאילו כיוונים (אם בכלל יש) אני יכול לנתב את הכישרון שלי בציור ככה שגם אוכל להשתכר יפה? אני לא מתכוון לשעורי ציור (אין לי סבלנות לזה והמשכורת על הפנים) אלא למקצוע רציני שמבוסס על האמנות הזאת, ואם כן מהו? 3.אני מאד נמשך לעיצוב וחשבתי ללמוד עיצוב גראפי, אבל אני לא יודע עד כמה המשכורת באמת מספקת ולפי מה ששמעתי השוק מוצף במעצבים גראפים. עוד מקצוע שחשבתי ללמוד הוא עיצוב פנים. אני לא ממש בקי בתחום ורציתי לדעת אם מישהו יכול להרחיב לי עליו יותר לעומק: האם המקצוע יכול בכלל להתאים למישהו שבא מתחום הציור והיצירה בכלל? מה לומדים בדיוק? איפה הכי כדאי ללמוד? כמה פחות או יותר נמשכים הלימודים? והכי חשוב- האם אפשר להשתכר יפה מהמקצוע ותוך כמה זמן? תודה רבה לעוזרים הנדיבים : )

למעלה