כמה שאלות..

safsuf

New member
כמה שאלות..

אז ככה יש מישהו שאני נמצאת איתו בסוג של קשר שמבוסס על מין,כבר דיי הרבה זמן אנחנו לא שוכבים מכל מיני סיבות אז כל עניין הסקס מתבסס על עבודה ידנית,אוראלי(רק אני נותנת) ואנאלי. בהתחלה הוא השקיע קצת פחות,דיברנו על זה בעקיפין הוא הבין שאם זה ממשיך ככה אני לא נשארת שם ושינה את כל צורת הנתינה שלו. משום מה למרות כל מה שהוא עושה אני לא מצליחה לגמור הוא משתדל ממש ונמצא באיזור דיי הרבה זמן אבל זה פשוט לא מגיע אני מגורה,הוא מושך אותי,אני רטובה אני מרגישה שעוד שנייה אני גומרת אבל זה פשוט לא קורה. למה?! ד"א מאוננות אין לי בעיה לגמור גם תוך דקה. ועוד שאלה..ברגע שאני שמה טמפון אין בעיה לעשות הכל חוץ מלשכב? אנאלי ברור לי שאפשר..אבל מה עם עבודה ידנית באיזור הדגדגן אין סיבה לחשוש מדם שיצא פתאום?

בשביל מי את שם?

יקרה שלום, כדי שנוכל להנות מהמיניות שלנו, לממש אותה ליד מישהו, אנחנו צריכות לזכור שאנחנו שם עבור עצמנו. כלומר, אם את לא מאפשרת לעצמך להרגיש שאת במאה אחוז שם בשביל להנות, יהיה לך מאוד קשה להנות איתו. כדי להנות, צריך להרגיש ביטחון, תשוקה, נינוחות. מתוך מה שאת מספרת, חסרים הרבה פרטים ובעיקר למה אתם לא שוכבים? האם את מעדיפה להשאר בתולה? בתהליכי מעבר? חוששת מהריון לא רצוי?..... אני מניחה שיש לזה משמעות לקושי להגיע לאורגזמה.

אהבתי את המשפט שלך,,

אנחנו צריכות לזכור שאנחנו שם בשביל עצמינו,,, גם לי יש בעיה לגמור דרך חדירה ולעומת זאת לבדי עם עצמי,,זה יכול להיות ב דקה,,, האם לאונן מול גבר קשור בפתיחות שלך עם עצמך,גופך ועוד??? כי למרות שאני אישה מינית מאד,,קשה לי מאד להתחבר לכל גבר גם אם הוא נראה מצויין כי חייבת גירוי שכלי,,בטחון איתו שאני חושנית ועוד,, אגב,,סקס אורלי נותן לי ביטחון שהוא איתי עד הסוף,,ופתיחות עצומה,,

קשור מאוד

אם אנחנו מרגישות נוח ליד מישהו אז נוכל לאונן לידו זה מצריך זמן וזה נפלא להתאמן לאט לאט לא צריך להלחץ....

למעלה