כמה שאלות

sharona123v

New member
כמה שאלות

יש עוד עונה לכסף דארלינג ואם כן מתי היא תשודר? אהבה גדולה יש עוד עונה? ומה עם הסידרה הבריטית הזאת אני חושבת קראו לה פשוט מושלמת משהו כזה היה לזה עונה 2 אבל ממש קצרה אולי 5 פרקים זה הגיוני..אני לא בוטחה לגבי השם מסופר על ילדה שהיא נהיית דוגמנית ואמא שלה היא הסוכנת שלה בקיצור היא שודרה בעונה 2 לפני כמה חודשים אבל רק איזה 5 פרקים וניגמר מישהו יודע אם יש לזה המשך???

TaMiRMo

New member
Well here are you answers:

1. דארלינג בוטלה בשנה שעברה בשל רייטינג נמוך. היו לעונה השנייה שלה 13 פרקים כמדומני והאחרון בעונה זו הוא האחרון בסדרה, באסה אני יודע. 2. יש עוד עונה והיא עדיין לא שודרה אפילו בארה"ב אני כבר לא בדיוק זוכר מתי היא תשודר שם מה שבטוח אפשר לשכוח מפרקים חדשים לעוד זמן מה. 3. שם הסדרה "Drop Dead Gorgeous" והיא סדרה של הBBC. אני ראיתי רק את העונה הראשונה התייאשתי בשנייה. לפי מה שראיתי השנייה שודרה באנגליה ב2007 ועד עכשיו לא שודרה עוד עונה... אני מאמין שהגיע סופה אלא אם יהיה איזה נס.

עוד שאלות

תהיה עוד נוספת (שניה) לסדרה הבריטית "חברים משותפים" שהסתיימה אתמול? יש עוד עונה (שלישית) לסדרה המצויינת "קרוב לבית" שעכשיו משודרת בייס העונה השניה שלה?

TaMiRMo

New member
More answers:

1. לצערי על פי מה שחיפשתי הסדרה לא תחזור לעונה נוספת. 2. לא, הסדרה בוטלה כבר מזמן. היא שודרה רק עכשיו בYES כי על פי מיטב ידיעתי היא הייתה שייכת לHOT ועכשיו הגיעה לערוץ המשותף.

snier1991

New member
אין בוודאות עונה שנייה לחברים משותפים

הייתה גם אכזבה ממנה(ודי בצדק), ציפו לרגליים קרות הבאה ובסוף קיבלו דמות נהדרת בים של שגרה.

snier1991

New member
אין לפשוט מהממת הנהדרת המשך

וזה גם היה סוף סגור הבחורה הולכת לניו יורק ונפרת מהמשפוחה שלה חוץ מהבתא והסוכןואם אני לא טועה ההורים נפרדים(יכול להיות שלא אני לא זוכר טוב) והאחות עוברת לגור עם החבר חסר לי תוכן בריטי בצורה ממש קשה, ואני לא מתכוון לתוכן הבריטי הזוהר שמציף את הערץ אלא לדרמות הקטנות והאנושיות האלו.

למעלה