כמה שאלות

OmriEd

New member
כמה שאלות

אוקיי היום הנורטון שלי מצא ווירוס ב- explorer ב- c:/windows ומחק את הקובץ הנגוע... עכשיו אני יודע שזה לא יכול להיות טוב...הוא אמר שזה ווירוס ickiller משהו כזה.. עכשיו אני יודע שהורדתי שטויות מהאינטרנט.. אני צריך לעשות משהו עכשיו .. כי לא חסר קובץ מהוויןדוס? ושאלה שניה זה מישהו יודע איך אני יכול לסרוק פורטים ולמצוא פורט של אי סי קיו של משתמש אחר באי סי קיו? תודה מראש..

Bender Unit 22

New member
לא חסר קובץ ב- Windows.

ה- Explorer שמחקת לא היה ה- Explorer של Windows, הוא שייך לסוס הטרויאני. הרבה "סוסים" משתמשים בשיטה הזו - לקבצים שלהם יש שמות שנראים כשמות קבצים לגיטימיים.

uzi2

Active member
רק להוסיף כמה מילים

רק להוסיף כמה מילים על הדברים של BU22, (ואני מקווה שאין לו התנגדות לשם החיבה המקוצר הנ"ל) הסוס הטרויאני הזה (כמו גם כמה אחרים) מוסיף את עצמו תחת השם explorer.exe לא לתיקיית Windows (ששם יושב תחת אותו שם, הקובץ המקורי של Windows Explorer), אלא ל- C:\Windows\System. זהו טריק כדי לתת תחושה שמדובר בקובץ לגיטימי שאמור לרוץ.

StarMo

New member
הפורט של האיסיקיו קבוע אצל כל משתמש

אני לא בטוח שאתה ידוןע מה זה פורט.. תמצע הגדרה איפה שהוא. אני לא בדיוק יודע להגדיר את זה.. :) אם אתה מתכוון למצוא IP של משתמש באיסיקיו, אתה יכול דרך netstat, אבל אני לא אוהב את זה.. תחפש תוכנה שעושה את זה ב-astalavista.com

T w i S t e R

New member
הכי טוב...

תעשה: <רק בוינ98> התחל > הפעלה > sfc אחרי הסריקה זה משחזר כל מה שלא טוב... למצוא פורט פתוח ישנם מספר פורטים קבועים.. תדבר עם המשתמש ותרשום: netstat אתה כבר תמצא את הפורט שאתה מחובר אליו <בעזרת האיפי>

maor77

New member
נורטון

תשמע ידידי קודם כל ללא ספק מה שעשית דפק לך את ה ווינדוס ואני מאוד ממליץ בדחיפות לזרוק את הנורטון לפח ולעבור מהר למקופי מעודכן ותאמין לי שזה יפתור לך הרבה בעיות עכשיו אני מאוד מתפלא שהנורטון מחק לך את הקובץ כי בזמן השווינדוס שלך עובד הוא לא יכול למחוק קובץ פעיל כמו explorer בכל מקרה תחזור אלי כאן או אם אתה רוצה תגובה מהירה יותר אז ב [email protected]

למעלה