כמה שאלות...

AL212

New member
הודעה מעולה

אני אוהב את ההפרדה, למרות שהדברים הם בד"כ מעורבבים ומורכבים יותר. לדוגמא, בתור בי-רומנטי, אם אתאהב כגבר (אני כבר
) , אמשך אליו במידה כזו או אחרת רק בגלל ההתאהבות. זה לא אומר שארצה סקס (כי אני אסקס), וזה לא אומר שאמשך אליו כמו הפוטנציאל להימשך לנשים (כי נולדתי הטרוסקסואל). היו לי גם הרבה יותר קראשים על נשים מאשר על גברים, ולכן ההגדרה של בי-רומנטי תמיד תהיה מנוכרת ולא מדוייקת. דרך אגב, אני אוהב יותר את המונח "פאנסקסואל" ולא "ביסקסואל", כי זה כולל כל צירוף מגדרי ומגדר הוא לא בינארי. הגדרה עוד יותר טובה היא "אנתרוסקסואל" -משיכה על סמך אישיות לא על סמך מין\מגדר, אבל היא לא מוכרת עדיין.

AL212

New member
אז תפיצו ../images/Emo13.gif

צריך שתהיה הגדרה ידועה כזאת, במיוחד שזה כל כך נפוץ אצל אסקסואלים.

Berethor

New member
../images/Emo6.gif

מי צריך פורום, הרוב פה כאלה במלא..
. וגם קשה לי לדמיין מישהו שהוא לא הטרו 'שידע' מיזה בלי משיכה מינית.

inbardaf

New member
מה לא ברור?

מאחר הנטיה הרווחת היא הטרו, ברתור מניח שאם מישהו הוא הומו או בי (ולא הטרו) כדי לגלות את זה, הוא צריך את היצר המיני ולו ברובד הנמוך ביותר, אחרת מה יגרום לו לחשוב שהוא נמשך לבני מינו?

AL212

New member
זה בסדר, אין לי סיכוי להשיג אותו

בכל מקרה. דוקא יש לי הרגשה שהוא לא עושה סקס עם בן זוגו :)

inbardaf

New member
לגבי הילדים..

לי יש שני ילדים מנישואים לאדם מיני. מהנסיון שלי כמה תשובות: א. העניין הוא טכני לחלוטין. כשרציתי ילדים על זה חשבתי ופעלתי כדי להגיע למטרה. כאישה, יש לי פחות בעיה. מצד שני, אם אני עושה אנלוגיה מאוננות, אז כמו שבאוננות רוב הא-מיניים שמאוננים מדברים על התמקדות טכנית בתחושות ולא על פנטזיה, אני מאמינה שזה יכול לעבוד גם בסקס ממש לצורך ילדים. פשוט מתמקדים בתחושות הפיזיות שמגיעות מהמגע עצמו.. ב. ממה שהתרשמתי מהאתר העולמי של האסקסואלים AVEN, כאשר שני בני הזוג אסקסואלים ממש (ולא בעלי דחף מיני נמוך) ואז לרוב שניהם בתולים, הם או לא חושבים על ילדים או שוקלים אימוץ. זה לא שיש להם בעיה ביולוגית להביא ילדים, אבל נראה שהקושי לצלוח את האקט עצמו מבחינה נפשית משפיעה בכל זאת. ג. לגבי מראה חיצוני - ממה שעולה כאן בפורום וממה שאני אישית חשה, כמו שאמרה ילדת הסוכר המרחף, המראה החיצוני לא נעלם כליל מעיננו אבל בהחלט מקבל מקום אחר ושונה מאנשים מיניים. הוא גם פחות חשוב והוא גם לא מגיע ממקום של כמה הצד השני 'סקסי'. ד. לגבי המשיכה לצד מסויים דווקא - מסכימה עם ההפרדה שעשתה ילדת הסוכר המרחף ובכל זאת, חשוב לי לומר, שלדעתי יש משהו בדבריך והנושא עלה כאן בעבר (רחוק מידי עבורי לחפש..)

למעלה