כמה שאלות

• פותח הנושא chi12
  • פורסם בתאריך

chi12

New member
כמה שאלות

נכנסתי לפורום הזה במקרה,ויש לי כמה שאלות כדי להבין אותכם יותר טוב. 1) אם אתם רואים אדם שנחשב בעינכם יפה, האם תרצו להסתובב איתו? 2) האם יש את הקטעשהחברים שלך מספרים לכם על כל החוויות המיניות שלכם, ואתם פשוט צוחקים בפנים? 3) אילו יכולתם לבחור איך להוילד? מה הייתם בוחרים? (קצת נדוש, אבל חייבת לשאול) 4) האם יש תכונה (נגיד שובבות או הרפתקאנות) שבגלל שאתם לא נמשיכים לאנשים אחרים מינית אתם מרגישים שהיא חסרה להם? אני מניחה שאצל כל אחד התשובות אחרות, ואשמח אם תענו לי על זה ברצינות. זה לא בא במטרה לצחוק עליכם או משהו, אני רק רוצה להבין אותכם.

inbardaf

New member
כמה תשובות...

1) 'לרצות להסתובב' זו הגדרה שלא ברור לי מה הקשר שלה ליופי. אני רוצה להסתובב עם אנשים שנעים לי איתם נפשית (אנושית) ואין שום קשר ליופי. 2)חברים מספרים לנו על החוויות שלנו או שלהם? השאלה שלך או לא ברורה או שטעית בהטיה. למה שחברים שלי יספרו לי על החוויות שלי? ואם הם מספרים על שלהם - אני יעדיף לא לשמוע ואם כבר שמעתי, אני לרוב מעקמת את הפרצוף בסגנון: למה אתם חושבים שזה מעניין אותי?! 3)א-מינית. ברור.. 4)שוב, לא הבנתי את הקשר? למה חוסר משיכה מינית אמור להשפיע על תכונות של בני זוג?

chi12

New member
^^

1) אני יודעת שאני אוהבת להסתובב עם אנשים שנראים טוב, כנראה שזה רק אני. 4) ניסוח השאלה היה לא מובן, האם את חושבת שהתכונות שמאפינות אותך שונות מתכונות שמאפינות מישהו אחר בגלל היותך אי מינית? יש לי שאלה נוספת, אני אנסה להסביר אותה כמיטב היכולת: אני חושבת שמשיכה מינית כוללת בעיקר את העניין של כיבוש, להשיג את בן הזוג ושהוא תמיד יהיה שלך.- כן גם רכושניות, הייתי רוצה לדעת אם את מרגישה תחושות אלה של כיבוש ורוכשניות לגבי בני הזוג שלך?

inbardaf

New member
אממ..

1) אני אוהבת להסתכל על אנשים יפים - לא יותר מזה. כמו כל דבר יפה.. (אני מכירה כמה אנשים יפים שממש לא בא לי להסתובב איתם...) 4) אני לא חושבת שתכונות שמאפינות א-מיניים שונות בגלל היותנו כאלה. ניסו כמה פעמים כאן למצוא מכנה משותף נוסף לכל הא-מיניים. מצאו כמה דברים שהרבה מהאנשים כאן התחברו אליהם (כמו מוזיקת מטאל), אבל זה לא נראה לי משהו שאפשר להתיחס אליו ברצינות... זה סתם משעשע.. אולי הדבר היחיד שאפשר לומר באופן די גורף, זה שאנשים א-מיניים הם אנשים חושבים. (ותמיד מהראש..
) לגבי השאלה הנוספת: אני חושבת שכן יש בי משהו מהכיבוש והרכושנות שזוגות מיניים חווים בקשר זוגי. גם אני רוצה שבן זוגי יהיה תמיד שלי ורק שלי.. לא רואה קשר למיניות. בעיני זה קשור לרומנטיקה..

snoopytush

New member
לא נעים לי

להיות היוצא מהכלל אבל אני לא תמיד חושבת עם הראש.... אני חושבת הרבה מהרגש שזה די דפוק לפעמים.... אבל בתיאוריה אני שואפת לחשוב מהראש למרות שזה מרגיש יבש מדי לטעמי.

amb2

New member
להל"ן התשובות לפי סדר רץ. תענו כולם זה אחלה

1. אם אני רואה אדם יפה אני ארצה להיסתובב איתואך ורק אם הוא חמוד. זה שהוא יפה זה רק בונוס...אבל רק שלא יהיה טיפש כי אז הוא מיתכער בעיניי מייד. 2. כשחברים שלי מספרים חויות מיניות אני חושב על כמה שלי אין חויות מיניות וכמה זה לא מטריד אותי ואין לי תחושת פיספוס. 3. אם יכולתי ליבחור הייתי רוצה להוולד מיני. חד משמעי. אבל זה לא בשליטתי. 4. בכלל לא מרגיש שחסר לי משהו וזה אינדיקציה מובהקת בעיניי שאני א-מיני שלם. תענו לו גם זה יהיה משעשע....

Berethor

New member
תשובות שלי

1) בטח שכן, אין קשר בין הערכה של יופי לבין מיניות. טעות נפוצה של מיניים, לשפוט לפי משיכה ולא סתם לפי המראה. א-מיני שופט כמו שבחורה(לא לסבית) שופטת מראה של בחורה אחרת, לפי הגוף והמראה. 2) התכוונת שלהם ? כי על שלי לא יודעים(בהנחה שיש). דברים מיניים זה לא נושא לשיחה בין חברים. אני צוחק גם בחוץ. 3) הייתי בוחר באותו דבר מבחינה מינית. חוץ מזה שא-מיניות שלי לא כזאת 'קיצונית' במלא. אין תלות אין חיפוש והתמכרות, מושלם. מיניות לא הייתה משנה תחיים שלי, רק מאמללת אותי יותר, זה מתאים לי לטיפוס. 4) הדבר האחרון שחסר לי זה הטיפשות הזאת. אינפנטילים עלובים. יציבות ומחוייבות תמיד אצלי בראש. אין קשר בין זה לבין משיכה, חוץ מזה שזה עלול לגרור אנשים ל'הרפתקאות' ו'התנהגות' מפגרת. אני לא הייתי מחפש שום הרפתרקאות בזירה הזאת בכל מקרה. 'שובבת' זה התנהגות פסולה. 4+) לאחר הבהרה יש תכונות שונות ויש תכונות דומות, לא לכולם המין דופק תמוח. תלוי איזה אנשים מדובר. אני יותר בשליטה ממיניים שאת מתארת. החיים, התכונות, המאפיינים, כולם לא קשורים למין. משאיר יותר מקום לשליטה ושיקול דעת. בנושאים שלא קשורים למין או חוכמה כללית יש דומה. 5) "כיבוש ורוכשניות" יש לכולם(חוץ מסטוצרים), זה לא קשור לא למשיכה ולא להנאה. גם א-מיני רוצה מישהו רק שלו ונאמן. זוגיות וכו.

2015x

New member
תשובה משלי

אני בדרך כלל קורא "סמוי" בפורום ולא מגיב אבל שאלת כל כך יפה ובלי לתקוף או לזלזל וברמת שיח כזו אני בכיף יענה לשאלות "1. אם אתם רואים אדם שנחשב בעינכם יפה, האם תרצו להסתובב איתו" אני אסתובב אם בן אדם כי הוא חבר טוב ,מעניין,מצחיק,נחמד.... יפה או מושך זה התכונה האחרונה שאני אסתכל על אדם ובטח שזה לא תכונה שתקבע אם אני כן או לא אסתובב איתו "2 . האם יש את הקטע שהחברים שלך מספרים לכם על כל החוויות המיניות שלכם, ואתם פשוט צוחקים בפנים" חברים לא מספרים לי חווית מיניות כי הם יודעים שזה לא יעניין אותי אבל אם אדם שלא יודע שאני אמיני יספר לי חוויה מינית אני אקשיב בנימוס באותו עניין כאילו סיפר שחתכו אותו בכביש בטח שאני לא אצחק אליו אבל אם את מתכוונת האם זה נראה לנו מצחיק כל ההתעסקות הזאת סביב מין גבר ממוצע מסוגל להסתכן במחלות מין או אפילו ילד שלא רצה ומזונות לכל החיים רק בשביל זיון מזדמן זה נראה לי מאוד עצוב ואני די מרחם אליו שהוא מונע שלא באשמתו מהתחתונים במקום מהשכל "3. אילו יכולתם לבחור איך להוילד? מה הייתם בוחרים? (קצת נדוש, אבל חייבת לשאול" למרות שהשלמתי אם זה שאני אמיני לא הייתי בוחר להיות כך בדומה לאדם נמוך במיוחד אני מתאר לעצמי שהוא לא ירצה להיוולד כך פשוט כי זה לא נעים להיות שונה ובמקרה של אמיניות שכל כך קשה למצוא בן זוג אמיני זה מתבטא פשוט בלהיות לבד וזה לא כיף " 4. האם יש תכונה (נגיד שובבות או הרפתקאנות) שבגלל שאתם לא נמשיכים לאנשים אחרים מינית אתם מרגישים שהיא חסרה להם" אני מתאר לעצמי שאדם מיני יכול להיות אם אדם רק כי הוא מושך מינית אפילו אם הוא אדם משעמם אידיוט או סתם מגעיל אבל אמיני לא יהיה אם אדם שלא נעים לו להיות במחיצתו וזה לא ממש משנה איזה תכונה גרמה לחוסר נעימות אפילו אם זאת מלכת היופי או בראד פיט בכלל אני מוצא שהמשפט "לפעול מהשכל שבראש במקום השכל שבתחתונים" מתאר הכי נכון וקצר אדם אמיני מקווה שזה ענה לך לשאלות

chi12

New member
תודה רבה

תודה רבה לכל מי שענה לי, זה נחמד להכיר סוגים שונים של אנשים, והתשובות שלכם עזרו לי להבין אתכם קצת. צריך באמת לדעת איך לחשוב מהראש למרות הקושי D:

amb2

New member
אנחנו חיות מוגנות פה זה השמורת טבע שלנו

snoopytush

New member
עונה

1) אממ בקשר לבנים פחות אכפת לי אם הם יפים או לא. ההפך בנים יפים מדי ( שבעיני זה אומר נשיים מה לעשות), קצת מפחידים אותי. ואצל בנים אני מחפשת בעיקר אישיות. בנות יפות אם זה מלווה באישיות דבש או דבש מהול בפלפל אשמח להסתובב איתן כי בנות יפות זה תמיד נחמד. אם הן מגעילות באופי אז היופי כבר לא משנה בעיני. 2)אין לי בעיה לדבר על סקס. אפילו אני ועינבר הברחנו מישהו כי ניהלתי איתה שיחה על סקס והוא הרגיש לא בנוח זה היה מצחיק (סורי הייתי חייבת לספר...). כי בדר"כ הייתי מצפה שזה יהיה ההפך. אני מסוגלת לצחוק על סקס, ולדבר על זה אבל אצלי זה מסתכם בדיבורים כי ה"דבר האמיתי" לא מרגש אותי בשיט. 3).הייתי בוחרת להיולד מינית ממוצעת . כי אני חושבת שזה יכול להוסיף לקשר אם הוא טוב מבחינה רגשית אחרת זה סתם זול, ( בהנחה שהאדם מסוגל להנות מהאקט), ולא הייתי רוצה להיולד יותר מדי מינית כי לא בא לי להיות נימפומנית . 4)לא הבנתי. אני חושבת שהתכונות שציינת נמצאות אצל מיניים ואמיניים. אני למרות עצלנותי כי רבה הרפתקנית בנשמה כי אני אוהבת להכיר אנשים מיוחדים ולחוות דברים שונים, ויש כאילו שטוענים שאני שובבה אבל זה לא משהו שמייחד רק מיניים או אמיניים.

למעלה