כמה שאלות...

hadaronet

New member
כמה שאלות...

1. אם אני לוקחת שתי חבילות של גלולות רצוף כדי לדחות את המחזור יש בזה סיכון? מישהי פה ניסתה פעם?איך עושים את זה? יום אחרי יום? 2. אני נורא רגישה ונראה לי שהגלגלות שלי הן הגורם ואני רוצה להחליף אותן במה זה כרוך? דימומים? הרופאה שלי תסכים לי? 3. לפעמים אחרי קיום יחסי מין יש לי צורך לעיתים נדירות בפיפי וגם לפעמים זה שורף. קראתי בעיתון שיש קשר וכנראה זה דלקת בדרכי השתן ושיש מה לעשות עם זה. זה נכון? מה עושים?

כמה שאלות...

1. אין שום בעיה לקחת כמה חפיסות ברצף. זה לא מסוכן מבחינה בריאותית . לוקחים פשוט רצוף בלי ההפסקה בין חפיסה לחפיסה. כשאת מחליטה כן לעשות הפסקה, זו צירכה להיות הפסקה של 7 ימים , לא יותר. 2. גלולות יכולות לגרום לתופעת לואי של עצבנות ומצבי רוח. את צריכה לפנות לרופאה שלך וספרי לה על זה. היא ממילא תרצה להחליף לך אותן. 3. הולכים לרופא המשפחה לעשות בדיקה( תרבית שתן ) ואם יש דלקת - מקבלים ממנו אנטיביוטיקה.

hadaronet

New member
תודה על התגובה, אבל...

1. אני לוחקת את החבילה הרגילה ואחריה רצוף עוד חבילה וביומה מחכה כרגיל 7 ימים. זה גורם לכך שהמחזור שלי נדחה בכמה זמן? 3. אבל זה דבר שחוזר ועד כמה שהבנתי זה שכיח בכל פעם אחרי קיום יחסי מין. אחרי כל פעם לקחת אנטיביוטיקה זה הפתרון? אני לא רוצה להרוס את המערכת החיסונית שלי, מה גם שזה עובר לי תוך יום או יומיים.

תודה על התגובה, אבל...

1. אם את לוקחת חפיסה שלמה אז זה דוחה לך את המחזור ב- 3 שבועות. אם את לוקחת רק 7 גלולות נוספות - זה ידחה בשבוע ואם רק 3 גלולות - ב- 3 ימים. מקוה שאת מבינה את העיקרון. אם יש לך ממש דלקת בשתן , אז אין ברירה אלא ליטול אנטיביוטיקה כל פעם. זה לא הורס את המערכת החיסונית. אם זה עובר לך לבד תוך יום - יומיים - אז כנראה זו לא דלקת בשתן אלא רק גרוי. מבררים אם יש דלקת בשתן ע"י ביצוע תרבית שתן .

למעלה