כמה שאלות

guestt

New member
כמה שאלות

1. אני רוצה להתחיל לקחת גלולות, האם ניתן לבקש קודם הפנייה לבדיקת דם הורמונלית כדי שהגלולות יותאמו לגופי? אני יודעת שזו לא הפרוצידורה אבל אני לא רוצה להתחיל בניסוי וטעייה... האם אפשר להתעקש על כך ואם כן, באיזה שלב בחודש לעשות את הבדיקה? 2. אם חברי בתול, לבקש ממנו בכל זאת שיעשה בדיקת דם למחלות מין? 3. האם יש איזושהי סכנה בחיסון נגד סרטן צוואר הרחם? תודה

כמה שאלות

1. אין שום בדיקת דם או בדיקה אחרת שיכולה לתת את התשובה לאיזה גלולה מתאימה לך. מה שחשוב הוא לוודא בהסטוריה הרפואית שלך שאין אצלך התוויות נגד ללקיחת גלולות וזה מה שהרופאים עושים לקראת רישום גלולות. רוב הגלולות מתאימות לרוב המשתמשות כשיש תופעות לואי שהן לכל הגלולות והן אופייניות לתחילת השימו( דימומים, כאבי ראש, בחילות וגודש בשדיים ) ויש כאלה שממש לא מסתגלות לגלולה מסויימת ואז צריך לנסות כל פעם גלולה אחרת עד שמוצאים את המתאימה. שום בדיקות הורמונליות לא ישנו את המצב הזה. 2. אם את משוכנעת שהוא בתול איני רואה מדוע לבצע את הבדיקה. 3. הסכנות הן בעיקר לאנשים שרגישים לחומרים שיש בחיסון . כמו,כ יש תופעות לואי מסויימות מקומיות וכן תחושה של שפעת , כאבי שרירים . היו גם מספר דיווחים על הופעה של תסמונת נוירולוגית בשם גיאן ברה , שלא ברור אם קשורה בחיסון או לא.

למעלה