כמה שאלות

כמה שאלות

שלום יש לי מחשב נייד של HP ואני רוצה להחליף לו את הזיכרון שלו שעכשיו עומד על שני כרטיסים של 512 ושנים של 1024 או שנים של 2048 רציתי לדעת כמה כל אחד מהם יעלה לי פלוס כמה יעלה לי להחליף אר דיסק לגודל של 200 גי'גה , ודבר אחרון זה כמה יעלה לי להחליף את המקש S \ד ששבור אצלי במיקלדת פלוס עם אתם מקירים אנשים מהמרכז (או שמגיעים לרמלה או לעזראלי )שיכולים לעשות את זה או מעבדות טובות שלא ידפקו אותי ועוד משהו איזה חברות כדי לי לקנות את הכרטיסים ואת האר דיסק תודה ויום טוב

ali052

New member
לגבי הזיכרונות = תקנה בעצמך ותחליף אתה

חנות = ליד קניון עזריאלי יש חנות בשם KSP בד''כ בימי ראשון עמוס שם.....
לגבי המיקלדת = באיזה דגם מדובר
PAVILION
שבת שלום

פווילון 6000

ומה המחירים פחות או יותר ? והם שמים חדשים או שהם מאלה שמחפפים ויתקעו לי משהו ישן וידפקו אותי במחיר ? ומה בקשר לאר דיסק כמה זה אמור לעלות ? ואני עובד בגרפיקה אז איזה מהירות אר דיסק אני צריך לדעתך ?

sb21

New member
מה הדגם המדוייק של המחשב?

הייתי ממליץ על התקנה עצמאית, לא של חנות כלשהי.

זה הדגם

HP PAVILION DV 6327EA אה עים מישהו יהיה מוכן להסביר לי איך עושים את זה בכיף ההיתי עושה את זה לחבר את הזיכרון אני יכול אבל איך אני מגדיר אותו?

sb21

New member
אין צורך בשינוי הגדרות, רק להתקין ולהפעיל.

במדריך השירות תמצא הוראות התקנה (עמ' 128 לספרית אדובי רידאר). המחשב תומך בשני מודלי זיכרון בנפח 1024MB כ"א בלבד. מידע לגבי החלפת הארדיסק תמצא בעמוד 203; סביר להניח שהמחשב תומך בכוננים בנפח 250GB.

אז מה זה אומר בדיוק ?

שאני יכול להגדיל רק עד 2 גי'גה ואר דיסק עד 250 ??? ותודה רבה על העזרה והסבלנות

sb21

New member
רק עד 2GB.

תוכל להתקין שני מודלים של זכרון מסוג 1GB DDR2-667. לגבי הכונן קשיח: כתוב עד 200GB; לא סביר שתהיה בעיה עם כונן בנפח 250GB.

בקשר לקישרו שהעלת

זה מסביר איך לפרק אבל לא איך התקין את זה החמרה החדשה שאני חברתי יש אולי מדריך לזה ?כי אין לי מושג איך עושים את זה ושוב תודה על הסבלנות

סליחה שאני יוצא מפגר כאן אבל שוב

רגע המחשב מזה את זה שהחלפתח לבד ואני לא צריך לשנות שום הגדרות ???? כי בסרט הראו רק שהם מחליפים את החלק בלי לשנות כלום

sb21

New member
נכון, לא צריך לשנות שום הגדרות.

על הזיכרון מותקן שבב, שקובע את הגדרות הזיכרון באופן אוטומטי. הדבר היחיד שצריך לבדוק אחרי התקנה הוא האם נפח הזיכרון השתנה.

sb21

New member
ב-BIOS או במאפייני המחשב.

בנוגע להארדיסק: הנושא מסובך יותר- תאלץ לגבות את כול הקבצים ולהתקין מחדש את מע' ההפעלה.

sb21

New member
לדעתי אין דריוורים, כדאי לחפש בפורום ולבדוק..

את הנושא.

יאיר B

New member
דרייברים אפשר למצוא באתר היצרנית,

אם היא הוציאה דרייברים לדגם שלך.

למעלה