כמה שאלות.. :)

unomatterwhat

New member
כמה שאלות.. :)

קראתי קצת בפורום עצמו.. ואני מנסה להבין כמה דברים: 1. מה ההבדל העקרוני בין פסיכולוג למאמן.. (אני יודעת שאני צריכה-רוצה משהו ואני מתלבטת בין השניים) 2. כמה זמן לוקח אימון.. אמרו לי שזה סה"כ איזה 10 מפגשים זה נכון? כלומר אני רוצה לראותתוצאות ולא סתם לדבר בלה בלה אבל.. זה נשמע לי ממש מהיר 10 מפגשים כלומר הלוואי אבל מציאותית.. מממ 3. היתה לי עוד שאלה אבל.. היא נעלמה לי.. :) אז מקסימום.. נחזור.. :) תודה אה ודרך אגב.. שמעתם על כזה דבר אימון דרך הטלפון??? ביקשתי המלצה על מאמן מחברה טובה והיא נתנה לי שם של מישהו אבל הוא מאמן דרך הטלפון.. זה נשמע לי הזוי ...

coach miriam

New member
כן שמעתי :)

אני עצמי מאמנת דרך האינטרנט. אני חושבת שניתן לאמן בכל דרך שמתאימה למתאמנת כי היא זו שתעשה את העבודה. לשאלות האחרות את יכולה להכנס לשאלות נפוצות וגם להסתכל באתרים של מאמנים שכותבים בפורום ברבים מהאתרים יש הסברים מאוד ממצים לשאלותיך

unomatterwhat

New member
אז ממש תודה רבה לכל העונים

כן הבנתי שאימון זה משהו קצר יותר וגם הצליחו כבר לשכנע אותי באפקטיביות שלו דרך הטלפון.. נתנו לי פן שונה של הסתכלות על העניין.. כרגע אני בשלב הקשה של בחירת מאמן.. זה ממש סיוט י כי אני לא אוהבת ללכת בלי המלצות ואני לא מכירה אנשים שהיו.. ברר... טוב מקווה שיהיה טוב.. :) סתם .. חח כבר עכשיו טוב אז פשוט צריך למצא אבל באמת ממש ממש תודה על התשובות.. :)

isaacm

New member
תשובות כלליות לשאלות שלך

כבר קיימות ואם קראת קצת בפורום עצמו - קראת גם אותן. אז יש לך המון הסברים לגבי ההבדל העקרוני בין פסיכולוג למאמן. לגבי משך האימון, כמו כל דבר אחר, זה תלוי בנושא האימון. יש מי שקוצב אימון ל - 10 פגישות, יש מי שקוצב אימון ל - 12 פגישות ויש מי שלא קוצב את משך האימון. לגבי השאלה השלישית שלך התשובה היא "גם זה וגם זה - רק שאת הבחירה את תצטרכי לעשות". אם התשובה לא מתאימה - חפשי שאלה אחרת
שבת שלום לך איציק

כמה שאלות

בקשר לשאלתך לגבי מאמן , כדאי שתביני תחילה מהו אימון? ובכן אימון הוא תהליך קצר בין 6 עד 12 פגישות. כאשר זה דורש פתיחות מצד המתאמן והמאמן , כאשר המאמן , מוביל את המתאמן אל המטרה והיעד אשר אליו שואף להגיע המתאמן. מומלץ יותר לעשות את תהליך האימון פנים מול פנים יש לשפת הגוף משמעות גם במהלך האימון. דבר נוסף שכדאי לדעת לגבי האימון זהו תהליך העוסק בהווה ובעתיד . וניתן להגיע בצורה מהירה לתוצאות נהדרות. יעל ורד מאמנת אישית

אם אימון נראה לך קצר

מה תגידי על תהליכי NLP שיכולים לפעמים לקחת בין מפגש אחד לשלושה. ולעשות שינויים מרחיקי לכת: משחרור מפוביות ועד שינוי הרגלים ואמונות מגבילות.. מיקי

למעלה