כמה שאלות

roi251

New member
כמה שאלות

שלום מה נשמע ? אולי תוכלו לעוזר לי בכמה נושאים? 1 אני אדום שגופו חם וידים קראות מה אפשר לעשות ומה גורם לכך? 2 גובהי 1.70 איך ניתן לגבוהה יותר? 3 יודע שתמיד לוקח עד שאני מבין כלומר חשיבה איטית מה אפשר לעשות כדי שהיה לי חשיבה נורמלית? שהייתי קטן נולדת פג לא הגיע חמצן לראש תוד להתראות

0 אור 0

New member
תשובות

1. אפשר לבצע איזון של המערכות באמצעות אחת השיטות כמו דיקור, רפלקסולוגיה, איורוודה, שיאצו ועוד 2. כל השיטות שמסייעות לגדילה יכולות לסייע לאדם למצות את הגובה האפשרי עבורו מבחינת נתונים גנטיים ויסייעו רק בתנאי שיש גורם אשר מעכב את הגדילה שלך, וזאת רק אם אתה בגיל שזה עדיין אפשרי (לבנים אפשר לעזור לפעמים אפילו עד גיל 20). כל מי שיבטיח לך הצלחה בכל מחיר - חשוד מראש כשרלטן 3. ישנן לא מעט שיטות לשיפור דרכי החשיבה, כל מיני טריקים וכלים שניתן ללמוד. בתחום הרפואה המשלימה נדמה לי שהיחידים שעוסקים בכך הם הקינסיולוגים, אך יש גם אנשים רבים מתחום האבחון והטיפול בלקויי למידה שיכולים לסייע לך - אם אתה עדיין לומד כדאי לפנות ליועצת בית ספר, ובמוסד אקדמי יש מרכזי סיוע ללקויי למידה שם אפשר להתחיל להתייעץ לי לפנות ומה מתאים לך

0 אור 0

New member
תלוי בן כמה אתה ואיפה אתה גר

אם אתה עדיין נער, הכי טוב להיעזר בהורים וביועצת בית הספר שמכירים מה שיש בסביבה שלכם לחיפוש מטפלים ספציפיים לפי תחומים אפשר גם לקבל מכאן המלצות במסרים אם תכתוב איפה אתה גר, והכי טוב לשאול בסביבה מי מוכר ומומלץ

למעלה