כמה שאלות...

sh123454

New member
כמה שאלות...

1. מה יהיה עם סמי וג'ון בעתיד הם ישלימו ואם כן איך? 2. ג'ניפר תמות? כי ראיתי ביוטיוב וידיאו שכתוב Jennifer's Death ואם כן איך? ומה עם התינוק שלה הוא יוולד בסוף או לא? 3. מתי מרלנה תודה שהיא הרוצחת ויתפסו אותה כבר? 4. מתי כל השחקנים חוזרים מהאי? תודה למי שיענהה

abcd80

New member
../images/Emo58.gif מעליי ופה - תשובות נוספות

סמי וג'ון השלימו לא מזמן בפרקי ארה"ב.. אני לא יודעת את כל הפרטים אבל זה גם בגלל שסמי הפכה להיות קצת יותר טובה ופחות מניפולטיבית .. ג'ניפר לא תמות בכלל. היא כן תלד תינוק בריא ושלם וזה יהיה בתקופה שג'ק חוזר .. הם בסוף יעזבו ביחד את הסדרה אבל זה עוד מלא זמן אצלנו.

abcd80

New member
כן ../images/Emo10.gif ../images/Emo58.gif

בגלל שהיא עברה לעיר אחרת וגם בגלל שהיתה מאוכזבת מכל הסיפורים שנתנו לדמותה כמו העלילה המפגרת עם פרנקי והעלילה של ג'ק שהוא חוזר ואז שוב נחשב למת ואז שוב חוזר ובלה בלה.. הרסו אותם לגמרי.

Jasper Jasper

New member
נכון ../images/Emo58.gif

אני בחיים לא יבין איך מאט ומיסי עדיין הצליחו לעשות עבודה כזו טובה למרות כל השטויות שריילי נתן להם לעשות.לרוע המזל,זה גם אחת הסיבות העיקריות שגרמה למיסי לעזוב(בתמונה:היום האחרון של מאט ומיסי.אפשר לראות שמיסי פשוט מאושרת).לפחות השבועיים האחרונים שלהם היו מעולים. אני עדיין מקווה שיום אחד הם יחזרו..

למעלה