כמה שאלות

D e l i l a h

New member
כמה שאלות

אני יודעת שפעם בכמה ימים באה ומפילה עליכם כמה שאלות.. אז אני מצטטערת חח אבל אני ממש רוצה לדעת.. ושוב ישל י שאלותת: 1. מתי [באיזה עונה] כולם כבר יגלו על הכוחות של קלארק? [אם בכלל] 2. בעונה 2 איזה כוחות יש לו? ראיית רנטגן, ריצה מהירה, חוזק וזה שהוא יכול לשרוף דברים עם העיניים.. נכון? אז בעונות הבאות יהיו לו עוד כוחות? איזה? ובמתי [באיזה עונה] הוא יקבל אותם? 3. קלארק ולאנה יהיו מתישהו יחד? מתי? 4. בפרק של היום בונה השניה אז זה היה על זה שאריק מארש נראה לי אז הוא גונב את הסלעים הירוקים האלו מהתעשייה של לות'ר ואז זה עוזר לו ליהיות חזק יותר.. אז למה בעצם זה משפיע עליו ? גם על אנשים אחרים זה יכול להשפיע [חוץ מקלארק שלו זה מעלים את הכוחות]? תודה

Superboi

New member
תשובות../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

זה בסדר, גמאני מפיל פה שאלות :p 1. אף פעם. סופרמן נשאר חסוי כל הסרטים והקומיקס, וככה גם קלארק בסמולוויל. 2. בעונה 7 הוא יגלה שיש לו כוח נשיפה אדיר. בעונה 2-3 אאל"ט הוא יגלה שיש לו שמיעת על. 3. כן. בסוף עונה 4 הם יהיו ביחד, יפרדו, היא תתחתן עם לקס, ולבסוף תחזור לקלארק. נכון לעכשיו, עונה 7, הם ביחד. 4.קריפטונייט (הסלעים הירוקים) השפיעו על כל מיני אנשים, והפכו אותם לפריקי-מטאור. כל פריק קיבל כוח אחר, ויש פריקים שהקריפטונייט עוזר להם להתחזק. על בני אדם רגילים הקריפטונייט לא משפיע, אל אם הם ממש הרבה זמן בסביבה שלו או נופלים לבוץ עם אבקה מקריפטונייט וכל מיני כאלה.

D e l i l a h

New member
תודה רבה על כל התשובות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

לאנה ולקס? נשואים? מה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה הזוי ><

Superboi

New member
../images/Emo92.gif, ו...../images/Emo59.gif

תיקון קטן ל-4: יותר נכון להגיד, אם הקריפטונייט בא במגע קיצוני עם הגוף שלהם (כמו אם שותים חומר שמעורבב איתו, הוא מתפורר על פצע פתוח של מישהו וסיטואציות כאלה...)

D e l i l a h

New member
עכשיו ראיתי סירטון ../images/Emo58.gif

כזה של כל מיני קטעים של לנה ולקס והחתונה שלהם שאיזה מעריץ הכין.. ובקטע של החתונה לנה לא ניראתה כ"כ מאושרת בלשון המעטה אז היא באמת לא הייתה מאושרת מזה או שדמיינתי? ואם לא דימיינתי אז למה היא התחתנה איתו אם היא לא רצתה? [סורי שוב על הפצצת השאלות חחחח]

handlessman

New member
היא באמת... ../images/Emo58.gif

לא הייתה מאושרת. למעשה, היא אולצה להתחתן עם לקס, על אף שהיא התחילה את מערכת היחסים הזאת מרצונה. אחרי שלקס הציע נישואין ללאנה והיא הסכימה אחרי היסוס מסוים, ליונל איים על לאנה שאם היא לא תתחתן עם לקס, הוא ייפגע בקלארק, כי הוא יודע את החולשה שלו (הקריפטונייט הירוק). זה היה כבר בשלב שלאנה גילתה את הכוחות של קלארק והבינה שלמעשה הוא האהבה האמיתית שלה ושאותו היא רוצה... אבל אז כבר היה מאוחר מדי.

D e l i l a h

New member
חחחח מה אני יעשה אני אוהבת ספוילרים ><

והשאלה על קלארק ולאנה שיעה אותי אני שונאת שעושים שני אנשים שחולים על התחת אחד של השני איזה 80 שנה ולא קורה בניהם כלום

למעלה